1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Waarom online kamerplanten kopen bij Plantada.

Waarom online kamerplanten kopen bij Plantada.

Nederlandse huizen staan vol met kamerplanten. Ze zijn tegenwoordig onmisbaar voor ieder interieur. Je creëert met kamerplanten een gezellige en persoonlijke sfeer in je huis. Tevens zorgen je kamerplanten voor zuurstof en maken ze de lucht zuiver, wat goed is voor de luchtkwaliteit in je huis. Ook hebben verschillende studies uitgewezen dat kamerplanten een positief effect hebben op je gezondheid, productiviteit, focus en geheugen.
Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders ieder jaar steeds meer geld uitgeven aan kamerplanten, want jaarlijks stijgt de omzet van kamerplanten. Positief is dat er in het afgelopen jaar al een groei te zien was van 70 procent in het online zoekgedrag naar kamerplanten. Bijna 50 procent van de Nederlanders koopt elke maand nieuwe kamerplanten en 46,5 procent van de Nederlandse huishoudens heeft meer dan 10 kamerplanten thuis. Ook uit onderzoek blijkt dat bij 73 procent van de jongeren vooral vetplanten populair zijn. Dat Nederlanders dus gek zijn op kamerplanten is wel duidelijk. Hoewel we de meeste planten in onze woonkamer verzamelen, zijn er ook steeds meer planten in de keuken (60 procent), slaapkamer (53 procent) en zelfs de badkamer of op het toilet (26 procent) te vinden.

Opkomst online verkoop kamerplanten en bloemen.

Het online kanaal voor kamerplanten staat op dit moment nog in de kinderschoenen, maar zal naar verwachting groeien. Steeds meer consumenten gaan hun kamerplanten online bestellen. De jongeren spelen hier een belangrijke rol en vooral de mannen zien het gemak van het online kopen. Het is daarom te verwachten dat het aantal online aankopen van kamerplanten de komende tijd alleen maar toe zal nemen.

WaaromkopenKamerplantenPlantada

De voordelen van online kamerplanten kopen bij plantada.nl:

#. Je bent niet gebonden aan openingstijden.
#. Je kan uitgebreid thuis kamerplanten vergelijken.
#. Scherpe prijzen.
#. Je hoeft zelf niet te sjouwen met je kamerplanten.
#. Je hoeft de deur er niet meer voor uit en dat scheelt je heel veel “kostbare” tijd.
#. Een groot en wisselend assortiment.
#. Goede productinformatie.
#. Topkwaliteit kamerplanten rechtstreeks van de kweker/100% vers.
#. Plantada streeft ernaar alles binnen 48 uur te bezorgen.
# Plantada heeft GRATIS bezorging in heel NL en bestel je vanuit België dan zijn de bezorgkosten €2,45.
# Bij grote en zware planten/potten de PostNL Extra@Home service gratis.
# Heel veel informatie over je kamerplant.
# Snel, veilig en makkelijk!

Plantada wil woonkamers en kantoren vergroenen met mooie planten.  Wij hebben een uitgebreid assortiment van meer dan 300 kamerplanten. Het is zeer eenvoudig om kamerplanten online bij ons te bestellen. Kies een plant en een paar muisklikken later is je  bestelling geplaatst en doet Plantada de rest. We hopen dat we je een beetje nieuwsgierig hebben gemaakt en dat je een kijkje gaat nemen bij ons ruime assortiment.
Probeer het gewoon, héél veel ONLINE-winkelplezier!

Maar PAS OP!!!!
Beginnen met kamerplanten is geheel op eigen risico. Het is namelijk erg verslavend…. !


Bekijk hier al onze kamerplanten

Vond je deze informatie nuttig?

Andere bekeken ook

Menu