1. Home
  2. /
  3. Verpakking en verzending

Verpakking en verzending

Er zijn veel voordelen aan het online kopen van kamerplanten. Ten eerste scheelt het je een hoop gesleep, zeker in het geval van grote planten, geen lange rijen in het tuincentrum.  Ga je overal op de fiets naartoe? Dan is een grote plant vervoeren al helemaal een onbegonnen zaak. Planten bij jou thuis laten bezorgen is dan een echte uitkomst.  Bestel je planten wanneer het jou uitkomt en laat je ze gratis thuis bezorgen. Denk je nu: “Dat gemak is fijn, maar het kost me vast een stuk meer”? Dan kunnen we je gerust stellen! Bij Plantada doen we ons uiterste best om planten voor een zeer scherpe prijs aan te bieden. We begrijpen dat je waarschijnlijk nog meer twijfels hebt bij het online kopen van planten. Gaat dat wel goed? Hoe worden ze verzonden en komen ze wel heel aan? Jazeker! Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het verpakken en vervoeren van je kamerplant. Alle onze kamerplanten komen 100% vers van de kweker en worden dan zorgvuldig ingepakt voor verzending. Wij werken samen met PostNL, die onze kamerplanten met een speciaal ontwikkelde verpakking verzenden. De kamerplanten krijgen water en worden beschermd voor transport in speciale verzenddozen. Ze zitten zo goed verpakt dat ze zelfs ondersteboven verstuurd zouden kunnen worden. Wij bezorgen altijd gratis in heel Nederland. Je krijgt een Track & Trace code van PostNL, zodat je precies weet wanneer jouw bestelde planten bij je aankomen. Onze grote XXL kamerplanten worden bezorgd door PostNL Extra@Home. Deze kamerplanten worden volledig opgemaakt en geleverd op afspraak. Nadat de afspraak gemaakt is levert de bezorger het product bij jou over de drempel op de juiste plaats in huis. Sta de plant éénmaal op de juiste plek, dan wordt het verpakkingsmateriaal mee terug genomen zodat je nergens omkijken naar hebt!. Wij verzenden iedere dag, behalve op zondag en bestellingen die op vrijdag, zaterdag of zondag worden geplaatst worden maandag verwerkt. Planten tot aan de voordeur of zelfs binnen op de juiste plek laten bezorgen: veel makkelijker wordt het niet!
Ook aan het milieu is gedacht; de dozen zijn gemaakt van FSC papier/karton en derhalve voorzien van het FSC logo. Het verzenden van kamerplanten is een vak apart. Het zijn kwetsbare producten met een houdbaarheid. Maar dankzij deze manier van verzenden krijgen wij heel veel positieve reacties, over de verpakking, de snelle levering en de kwaliteit van de bezorging. Dus weg met je twijfels en bestel nu je kamerplanten en bloemen online bij Plantada. Heb je nog vragen of wil je meer weten over planten online bestellen? Neem dan contact op met ons op. Wij helpen je graag verder!

Verpakking planten afbeelding1

Onze Plantendozen

Onze Plantendozen zijn er in drie maten, ze zijn voorzien van een neutrale opdruk op een bruine ondergrond. Er zijn drie verschillende interieurs beschikbaar, ieder passend en uitwisselbaar op de drie formaten dozen. Hierdoor kan tot 90% van de kamerplanten verzonden worden. Er zijn drie hoogtematen: 40, 80 en 130 cm, alle drie met een bodemmaat van 33 x 30 cm (buitenwerks). Ook aan het milieu is gedacht; de dozen zijn gemaakt van FSC papier/karton en derhalve voorzien van het FSC logo.

Verpakking bloemen afbeelding

bezorgd-door-postnl

Menu