Verpakking en verzending

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bij Plantada koop je jouw kamerplanten snel, eenvoudige en veilig online. Er zijn veel voordelen aan het online kopen van kamerplanten. Bestel je kamerplanten gewoon wanneer het jou uitkomt en laat ze dan gratis thuis bezorgen. Wie kiest voor online kamerplanten kopen hoeft ook geen rekening te houden met openingstijden en kan je rustig planten bekijken en prijzen vergelijken. Bij Plantada doen wij onze uiterste best om onze kamerplanten voor een zeer scherpe prijs aan te kunnen bieden.

Wij besteden natuurlijk ook de grootst mogelijke zorg aan het verpakken en vervoeren van onze kamerplanten. Alle onze kamerplanten komen 100% vers van de kweker en worden dan zorgvuldig ingepakt voor verzending. Wij werken samen met PostNL, die onze kamerplanten met een speciaal ontwikkelde verpakking verzenden. De kamerplanten krijgen water en worden beschermd voor transport in speciale verzenddozen. Ze zitten zo goed verpakt dat ze zelfs ondersteboven verstuurd zouden kunnen worden. Ook aan het milieu is gedacht; de plantenverzenddozendozen zijn gemaakt van FSC papier/karton en voorzien van het FSC logo. Kamerplanten zijn kwetsbare producten, maar dankzij deze manier van verzenden krijgen wij heel veel positieve reacties. Wij bezorgen altijd gratis in heel Nederland en voor België zijn de verzendkosten 4,95. Je krijgt altijd een Track & Trace code van PostNL, zodat je precies weet wanneer jouw bestelde planten aankomen. Wij verzenden iedere dag, behalve op zondag en bestellingen die op  zaterdag of zondag worden geplaatst worden maandag verwerkt. Je kamerplanten tot aan de voordeur of zelfs binnen op de juiste plek laten bezorgen: veel makkelijker wordt het niet!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over planten online bestellen? Neem dan contact op met ons op. Wij helpen je graag verder! Dus weg met je twijfels en bestel nu je kamerplanten online bij Plantada!

Verpakking planten afbeelding1

Onze Plantendozen

Onze Plantendozen zijn er in drie maten, ze zijn voorzien van een neutrale opdruk op een bruine ondergrond. Er zijn drie verschillende interieurs beschikbaar, ieder passend en uitwisselbaar op de drie formaten dozen. Hierdoor kan tot 90% van de kamerplanten verzonden worden. Er zijn drie hoogtematen: 40, 80 en 130 cm, alle drie met een bodemmaat van 33 x 30 cm (buitenwerks). Ook aan het milieu is gedacht; de dozen zijn gemaakt van FSC papier/karton en derhalve voorzien van het FSC logo.

Verpakking bloemen afbeelding

bezorgd-door-postnl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]