1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Valentijnsdag, de dag van de liefde!

Valentijnsdag, de dag van de liefde!

Valentijnsdag, de dag van de liefde. 14 februari is natuurlijk de meest romantische dag van het jaar. Het wordt ieder jaar over de hele wereld groots gevierd. In de Verenigde Staten is men ermee begonnen en in Nederland is het sinds midden jaren 90 een groot succes. Valentijnsdag begon toch vooral als de dag dat men iemand anoniem de liefde kon verklaren. Je stuurde een Valentijns boeket met een anoniem kaartje naar je grote liefde en verraste deze.

Vier de liefde en laat jouw Valentijn ook weten waarom hij/zij de liefste is. Je geliefde zal deze romantische actie zeker kunnen waarderen. Als er iets bij Valentijnsdag hoort, zijn het wel rode rozen. Ze zijn het ultieme teken van de liefde. Rode rozen staan voor romantiek en liefde, maar ook voor hartstocht, passie, verlangen en waardering. Het is dan ook niet raar dat ze het meest gekocht worden op Valentijnsdag. ValentijnsdagPlantada

LIEFDE IS…….

De kriebels wanneer je je klaarmaakt voor het eerste afspraakje, de eerste zoen, je eerste ruzie, de eerste keer goedmaken, samenwonen, passie vinden in de dagelijkse sleur, een warm lijf om tegenaan te kruipen, grapjes die alleen jullie begrijpen, het jawoord, samen een huis kopen, ruziën over de verfkleur in de slaapkamer, het geluk van gezinsuitbreiding, tijdmanagement om elkaar nog eens te zien in iets anders dan een huispak en uiteindelijk samen oud en gerimpeld op een bankje zitten en denken ‘wow, we hebben het gered’. Is dat niet waar we allemaal van dromen? We hebben meer liefde nodig. Allemaal. Tijd om de (eerste) stap te zetten.

Vond je deze informatie nuttig?

Andere bekeken ook

Menu