1. Home
  2. /
  3. Sansevieria

Sansevieria

Ben je op zoek naar een kamerplant waar je jaren plezier van hebt?

Bij Plantada hebben we vele soorten Sansevieria’s, zoals de Sansevieria Laurentii, de Zeylanica en de Fernwood soorten die een gestreept motief hebben. Ook heb je nog smalle ronde soorten, zoals Sansevieria Cylindrica, Straight en Mikado. Al deze Sansevieria’s zijn online in onze webshop te bestellen en worden vers van de kweker geleverd. Plaatst de Sansevieria eenvoudig in je winkelmandje en na afronding van jouw bestelling doen wij de rest.

De Sansevieria is verkrijgbaar in vele soorten en maten. De Sansevieria is een kamerplant met een hoog vintage gehalte. Maar hij is ook een blikvanger in een modern en strak interieur. De Sansevieria kan zowel op lichte als donkere plekken staan. De Sansevieria vraagt weinig aandacht, ze kunnen ook weken zonder water. De Sanseveria is een unieke plant die ‘s nachts zuurstof uitstoot, zo is hij ook nog eens erg goed voor in je slaapkamer.

Zeylanica blad

Sansevieria Zeylanica kopen?

De meest verkocht Sansevieria is de Sansevieria Zeylanica. (Sansevieria Trifasciata). Deze Sansevieria heeft lange rechtopstaande groene platte bladeren zonder een gele rand. Aan beide kanten zit en soort patroontje. Koop de Sansevieria Zeylancia eenvoudig online bij Plantada.

Sansevieria Laurentii

Sansevieria Laurentii kopen?

De klassieke Sansevieria is de Laurentii. De Sansevieria Laurentii heeft lange rechtopstaande groene platte bladeren met een gele rand. Deze Sansevieria is niet meer weg te denken uit de woonkamers. Koop de Sansevieria Laurentii eenvoudig online bij Plantada.

Sansevieria Cylindrica kopen?

De Sansevieria Cylindrica dankt zijn naam aan zijn vorm. Deze Cylindrica heeft rechtopstaande cilindervormige bladeren. Hij groeit vanuit het midden, ze kunnen recht omhoog groeien of in een meer compacte vorm. Koop de Sansevieria Cylindrica eenvoudig online bij Plantada.

Sansevieria Punk

Sansevieria Punk kopen?

De Sansevieria Punk is lekker ruig. Hij heeft rechte stengels die alle kanten opschieten. Dit is de “ongekamde” variant van de Sanseveria Fernwood. Haal deze ruige Sansevieria in huis! Koop de Sansevieria Punk eenvoudig online bij Plantada.

Moonshine blad

Sansevieria Moonshine kopen?

De Sansevieria Moonshine heeft stevig rechtopstaand breed blad, wat mat licht grijsgroen van kleur is. Aan het uiteinde van het blad zit een scherpe punt. Deze plant is weer helemaal hip! Koop de Sansevieria Moonshine eenvoudig online bij Plantada.

Sansevieria Aubrytniana Metallica kopen?

De Sansevieria Aubrytniana Metallica wordt ook wel de witte Vrouwentong genoemd. Het is een bijzondere opvallende plant vanwege zijn mooie Metallica kleur. Koop de Sansevieria Aubrytniana Metallica eenvoudig online bij Plantada.

Sansevieria Black Coral

Sansevieria Black Coral kopen?

De Sansevieria Black Coral heeft een bijzonder uiterlijk. Hij heeft zeer donkergroene tot bijna zwarte rechtopstaande brede bladeren met zilvergrijze strepen. Het is een onverwoestbare krachtpatser en bovendien een echte eyecatcher in jouw interieur! Koop de Sansevieria Black Coral eenvoudig online bij Plantada.

Menu