1. Home
  2. /
  3. Sansevieria

Sansevieria

Ben je op zoek naar een kamerplant waar je jaren plezier van hebt?

Bij Plantada hebben we vele soorten Sansevieria’s, zoals de Sansevieria Laurentii, met zijn kenmerkende gele randen aan de buitenkant van het blad, de groene Zeylanica en de Fernwood soorten die een gestreept motief hebben. Ook heb je nog smalle ronde soorten, zoals Sansevieria Cylindrica, Straight en Mikado. Al deze Sansevieria’s zijn online in onze webshop te bestellen en worden vers van de kweker geleverd. Plaatst de Sansevieria eenvoudig in je winkelmandje en na afronding van jouw bestelling, doen wij de rest.

De Sansevieria is verkrijgbaar in vele soorten en maten. De soorten kunnen verschillen in kleur en vorm. Nu is de Sansevieria een kamerplant met een hoog “vintage” gehalte. Maar hij is ook een blikvanger in een modern en strak interieur. Met deze kamerplant kan je alle kanten op. Ook kan de Sansevieria op zowel lichte als donkere plekken geplaatst worden. De Sansevieria vraagt weinig aandacht, ze verbruiken nauwelijks water en kunnen daarom ook weken zonder water. Ons advies: “Liefdevol verwaarlozen”. De Sanseveria is ook één van de zeldzame planten die ’s nachts zuurstof uitstoot zodat hij ook nog eens erg goed is voor in de slaapkamer. Deze Sansevieria’s zijn online in onze webshop te bestellen en worden vers van de kweker geleverd.

Sansevieria Zeylanica

Sansevieria Zeylanica kopen?

De meest verkocht Sansevieria is de Sansevieria Zeylanica. (Sansevieria Trifasciata). Deze Sansevieria kenmerkt zich door een lang, rechtopstaand smal blad. De achterkant van het blad is iets lichter dan de voorkant. Aan beide kanten zit en soort patroontje. Met zijn simpele kleurstelling en enorm sterke kwaliteit een super kamerplant. Koop de Sansevieria Zeylancia eenvoudig online bij Plantada.

Sansevieria Laurentii

Sansevieria Laurentii kopen?

De klassieke Sansevieria is de Laurentii. Het is een gekweekte variant van de Sanseveria Trifasciata. De Sansevieria Laurentii heeft langwerpige rechtopstaande bladeren. De bladeren kenmerken zich door de gele randen aan beide zijden, die starten beneden en lopen door tot bovenaan, waar ze in een puntje samenkomen. Deze Sansevieria is niet meer weg te denken uit de woonkamers. Koop de Sansevieria Laurentii eenvoudig online bij Plantada.

Sansevieria Cylindrica

Sansevieria Cylindrica kopen?

De Sansevieria Cylindrica dankt zijn naam aan zijn vorm. De bladeren zijn dikke cilindervormige takken, die stevig aanvoelen. Er zijn meerdere soorten, zoals een Cylindrica met effen en een gevlekt blad (Fernwood). Hij groeit vanuit het midden, ze kunnen recht omhoog groeien of in een meer compacte stervormige formatie, De Cylindrica is geschikt voor mensen die van aparte moderne vormen houden. Koop de Sansevieria Cylindrica eenvoudig online bij Plantada.

Sansevieria Straight

Sansevieria Straight kopen?

De Sansevieria Straight is een plant met dikke bladeren die rechtop staan in een cilindrische vorm. Er zijn meerdere soorten, zoals een Straight met een effen en een gevlekt blad (Fernwood). Deze Sansevieria Straight is een trendy plant en geschikt voor mensen die van aparte moderne vormen houden. Koop de Sansevieria Straight eenvoudig online bij Plantada.

Sansevieria Mikado

Sansevieria Mikado kopen?

Sansevieria Mikado dankt zijn naam aan zijn lichtgroene, kaarsrechte, dunne cilindrische bladeren, die wat weg hebben van mikadostokjes. Er zijn meerdere soorten, zoals een Mikado met een effen en een gevlekt blad (Fernwood). Deze Sansevieria mag dan ook zeker niet ontbreken in je plantencollectie! Koop de Sansevieria Mikado eenvoudig online bij Plantada.

Sansevieria Punk

Sansevieria Punk kopen?

De Sansevieria Punk is lekker ruig. Het is een makkelijke kamerplant, heeft rechte stengels die alle kanten opschieten. Er zijn meerdere soorten, zoals een Punk met een effen en een gevlekt blad (Fernwood). Haal deze ruige Sansevieria in huis! Koop de Sansevieria Punk eenvoudig online bij Plantada.

Sansevieria verzorging

Wil je meer weten over de Sansevieria? Kijk dan bij onze plantenwijzer. Hier vind je alle informatie over de Sansevieria.

Menu