Plantenwijzer

Planten in pot

Bij een mooie kamerplant hoort natuurlijk ook een mooie bloempot. Ben jij op zoek naar een mooie plant in pot combinatie? Zoek niet verder meer, want dit hebben wij al voor je gedaan! Je hoeft ze alleen nog maar te bestellen en neer te zetten. Bij ons vind je prachtige kamerplanten in pot voor elk budget en voor ieder interieur. Koop je kamerplanten in pot nu makkelijk online bij Plantada.nl.

Potten

Potten zijn er in vele maten, kleuren en materialen. In ons assortiment hebben wij kamerplanten in sierpotten van kunststof, keramiek, terracotta, glas en in mooie rieten manden. Ook hebben wij hangplanten in handgemaakte bollen van kokosvezels, de kokodama. Er zit altijd wel een geschikte plant in pot voor jou bij! Je kan het ook als cadeau geven, een hele leuke manier om iemand te verrassen. Daarnaast blijven wij ons assortiment planten in pot aanvullen met steeds andere kamerplanten in nieuwe en trendy sierpotten.

Kamerplanten in Elho sierpotten

Veel van onze kamerplanten zitten in een Elho sierpot. Deze stevige Elho sierpotten zijn gemaakt van gerecycled plastic. Wij hebben deze Elho sierpotten in verschillende soorten, zoals de Elho b.for, de Elho Brussels, de Elho Greenville, de Elho Green Basics, de Elho Vibes en de grote Elho Pure Beads met een doorsnee van wel Ø 40 cm. We hebben deze potten ook in verschillende formaten en modieuze kleuren, zoals blauw, brique, roze, botergeel, antraciet, zwart, (licht)grijs, (zijde)wit en groen. Deze Elho sierpotten zijn erg populair!

De voordelen:

– Breekt niet snel
– Licht in gewicht
– Makkelijk schoon te maken
– Neemt vrijwel geen water op
– Verkleuren niet in de zon

Kamerplanten in keramiek potten

Ook hebben wij veel kamerplanten in keramiek. Deze potten zijn (hand) gemaakt van aardewerk. In veel gevallen zijn deze van een glazuurlaag voorzien. Deze potten heb je in vele kleuren. Natuurlijk zijn de terracotta potten altijd rood/bruin van kleur en ongeglazuurd. Wij hebben o.a. potten van Mica Decoration in de serie Carie en Jimmy, potten van Bela Arte in de serie Sagres en de Bergamo keramiek potten. Alle aardewerk potten hebben een natuurlijke uitstraling en zijn tijdloos. Je vindt ze bijna in elk huis!

De voordelen:

– Laat de wortels ademen
– Isoleert beter dan plastic
– Neemt beter vocht op
– Valt niet snel om