1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Planten in je gang

Planten in je gang

Tegenwoordig heb je niet alleen planten in de woonkamer, planten in de badkamer of planten in de slaapkamer. Maar natuurlijk ook planten in de gang. Bij binnenkomst direct een fris en groen ontvangst. De tijd dat mensen een rommelige of lege gang hadden, ligt achter ons. Wij vinden het leuk om jou te informeren over deze nieuwe trend die jouw gang direct opfleurt en een groene boost geeft! Wij snappen dat jij hier misschien nog niet over nagedacht hebt, maar probeer het eens uit en je zult versteld staan. Wij raden het zeker aan om kamerplanten in de gang of hal te zetten! Ga jij voor die ene grote stoere plant of kies je voor een leuke set kleine kamerplanten, de keuze hangt natuurlijk volledig af van jouw smaak en de grootte van je gang!

planten in de gang

Een Mini Jungle

Het gezellig inrichten van een gang of hal is niet altijd even makkelijk. Bij de meeste blijft het eenvoudig bij een schoenenrek en een kapstok, maar waarom maak jij er geen sfeervolle plek van? Het biedt zeker ook mogelijkheden voor planten. Maak gebruik van een mooi klein tafeltje of een smal bankje in combinatie met niet al te grote kamerplanten. Zo maak jij snel een Mini Jungle in je gang of hal, dat is nog eens leuk thuiskomen! Is jouw gang of hal daar te klein voor? Maak dan gebruik van planten om lege hoeken op te vullen, dit veranderd al direct de sfeer van jouw gang of hal.

Een ander leuk alternatief zijn hangplanten! Je kunt hangplanten op verschillende hoogtes hangen, waardoor je een mooi speels effect krijgt. Je kunt ze ook plaatsen op een plank aan de muur. Door op deze manier kamerplanten in je gang te gebruiken, creëer je direct een ruimtelijk gevoel. We zijn nog niet klaar, wat dacht je van jouw traptreden? Dit is niet voor iedere trap weggelegd. Zorg er wel altijd voor dat je de planten goed aan de zijkant van de traptrede zet.

Misschien heb jij niet heel veel licht in je gang of hal. Er zijn ook kamerplanten die goed op een wat donkerde plekje in je gang kunnen staan. Perfect om de saaie, kale hoekjes in huis wat kleur te geven!

Bekijk hier onze Kamerplanten

Vond je deze informatie nuttig?

Andere bekeken ook

Menu