1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Planten in je gang

Planten in je gang

Planten in de woonkamer, planten in de badkamer, planten in de slaapkamer, maar nu ook planten in de gang. De tijden dat je je huis binnenkomt in een saaie lege of rommelige hal zijn nu voorbij. Wij geven je wat tips om je gang een vrolijke en vooral groene boost te geven. Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, maar waarom zou je kamerplanten ook niet gewoon in de gang zetten? Er is niets gezelliger dan bij binnenkomst direct tegen een mooie, grote of meerdere kleine kamerplanten aan te lopen.

PlantopGangPlantada

www.mooiwatplantendoen.nl

Mini Jungle

Een lange hal biedt veel mogelijkheden, toch blijkt het dat veel mensen moeite hebben met het inrichten van de hal. Het blijft dan ook vaak bij een grote kapstok en een schoenenkast. Maar hoe leuk is het om een gezellig hoekje in de hal te maken? Met een mooi klein tafeltje of een smal bankje in combinatie met niet al te grote kamerplanten maak je snel een “mini Jungle” in je hal. Is dat even een leuke groene binnenkomst! Is jouw hal toch nét iets te smal voor een tafeltje? Dan is het nog steeds mogelijk om je hal op te leuken met wat planten!

Zo kan je hangplanten gebruiken, door deze op verschillende hoogtes op te hangen of neer te zetten op wandplanken. Zo oogt de wand speelser en hoger, ideaal dus om bij een smalle hal een ruimtelijk gevoel te creëren. De treden van de trap bieden ook een perfect podium voor je mooiste planten. Zet ze dan natuurlijk wel aan de zijkant, zodat ze niet in de weg staan tijdens het traplopen!

Planten hebben licht nodig om te groeien. Maar sommige kamerplanten kunnen prima op een donkerder plekje staan. Ideaal om een sombere hoek in huis op te vrolijken.

Bekijk hier onze Kamerplanten

Vond je deze informatie nuttig?

Andere bekeken ook

Menu