1. Home
  2. /
  3. Philodendron

Philodendron

Ben je op zoek naar een veelzijdige en makkelijke kamerplant? Dan is de Philodendron de perfecte plant.

Bij Plantada hebben we vele soorten Philodendron’s, zoals de bekende Monstera (Gatenplant). Dit is eigenlijk een aparte plantensoort, maar toch wordt deze plant een Philodendron genoemd. Ook de Philodendron Imperial Green, de Imperial Red, de Narrow Escape, de Xanadu, de Scandens, de Green Wonder en de Atom. Deze Philodendron’s zijn online in onze webshop te bestellen en worden vers van de kweker geleverd. Plaatst de Philodendron eenvoudig in je winkelmandje en na afronding van jouw bestelling, doen wij de rest.

De Philodendron is erg veelzijdig, hij is er in vele vormen, soorten, kleuren en maten. Hierdoor is er voor ieder wat wils, van een stijlvolle Monstera (Gatenplant) tot aan de trendy Imperial Red met zijn mooie donkere bladeren. De Philodendron kan worden opgedeeld in twee soorten: klimmers en niet-klimmers. Als de Philodendron ouder wordt, ontstaan er grotere bladeren met diepere inhammen. Hoewel er in uiterlijk grote verschillen zijn, is de verzorging van alle Philodendrons ongeveer hetzelfde.

Monstera Gatenplant

Monstera kopen?

De Monstera (Gatenplant) is een erg populaire soort. De aparte Monstera Minima is een zijwaartse groeier. Ook hebben wij de Monstera Monkey Leaf op een mosstok. De unieke bladeren van de Gatenplant zorgen ervoor dat hij niet saai is, maar juist een enorme eyecatcher is. Koop de Philodendron Monstera eenvoudig online bij Plantada

Philodendron Atom

Philodendron Atom kopen?

De Philodendron Atom is een vrij compacte plant. Hij heeft dikke stelen met dikke donkergroene bladeren, die zelfs iets lijken te krullen. Je zou het niet zeggen, maar dit is een klimplant. Hij klimt graag langs een mosstok, maar je kunt hem ook klein houden door de uitlopers terug te leiden. Koop de Philodendron Atom eenvoudig online bij Plantada.

Xanadu Philodendron

Philodendron Xanadu kopen?

Bij de Philodendron Xanadu is het jonge blad langwerpig eikenbladachtig en bij een volwassen plant worden die breder en zeer diep ingesneden tot aan de midden toe. Door de lange stelen heeft de Xanadu ook veel ruimte nodig. Koop de Philodendron Xanadu eenvoudig online bij Plantada.

Philodendron Hastatum

Philodendron Hastatum kopen?

Deze nieuwe Philodendron Hastatum heeft stevige dikke stengels met zilverkleurige, zwaardvormige bladeren. Deze beauty zal je niet snel tegen komen. De Philodendron Hastatum groeit het best als hij via een mosstok omhoog kan klimmen. Koop de Philodendron Hastatum eenvoudig online bij Plantada.

Philodendron Scandens

Philodendron Scandens kopen?

De Philodendron Scandens heeft kleinere, donkergroene hartvormige bladeren en is een hangplant. Dat wil niet zeggen dat deze plant niet gebruikt kan worden als klimplant. De plant groeit door lange uitlopers te maken, waaraan zich steeds nieuwe bladeren vormen. Koop de Philodendron Scandens eenvoudig online bij Plantada.

Philodendron Narrow Escape

Philodendron Narrow Escape kopen?

Deze Philodendron Narrow Escape heeft grote puntige donkergroene, gekartelde bladeren met dikke stengels. Het blad is vrij leerachtig. Een bijzondere en tevens makkelijke kamerplant. Koop de Philodendron Narrow Escape eenvoudig online bij Plantada.

Philodendron Imperial Green

Philodendron Imperial Green kopen?

Deze Philodendron Imperial Green heeft prachtige grote stevige groene bladeren. De langwerpige bladeren zitten dicht bij elkaar en groeien verspreid rond de stam. Het is een oersterke, geen alledaagse plant. Koop de Philodendron Imperial Green eenvoudig online bij Plantada.

Philodendron Imperial Red

Philodendron Imperial Red kopen?

Deze Philodendron Imperia Red heeft grote langwerpige stevige bladeren. Deze zijn eerst helder rood en later zullen ze meer donkerrood tot bruin kleuren en ze groeien langs een rode stam. De Imperial Red groeit wat langzamer dan de Imperial Green. Koop de Philodendron Imperial Red eenvoudig online bij Plantada.

Philodendron Green Wonder

Philodendron Green Wonder kopen?

Deze Philodendron Green Wonder heeft grote bladeren aan zeer lange stelen, die wijd uiteen groeien. Aan het uiteinde van de steel zitten enkele breed staande bladeren. Deze mooie Philodendron Green Wonder is een aparte verschijning. Koop de Philodendron Green Wonder eenvoudig online bij Plantada.

Menu