1. Home
  2. /
  3. Palmen

Palmen

Ben je op zoek naar een tropische sfeer? Dan is de Palm een perfecte plant voor je interieur!

Bij Plantada hebben we vele soorten Palmen zoals de bekende Kentia Palm, de Goudpalm, de Mexicaanse dwergpalm en de Rhapis. Ook Palmen voor buiten op het terras zoals de Livistona en de winterharde Trachycarpus. Deze Palmen zijn online in onze webshop te bestellen en worden vers van de kweker geleverd. Plaatst de Palm eenvoudig in je winkelmandje en na afronding van jouw bestelling doen wij de rest.

De Palm is een zeer sterke en makkelijke plant. Iedere Palm beschikt over zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen. De Kentia Palm met zijn grote brede gevederde bladeren, de Goudpalm (Areca) die juist weer wat smallere bladeren heeft. Deze Palmen zijn ook verkrijgbaar in verschillende lengtes. Wij hebben ook in ons assortiment de compacte Mexicaanse dwergpalm met zijn geveerde bladeren en natuurlijk de sterke Rhapis Palm voor de donkere hoekjes. Tropische kamerpalmen verhogen de luchtvochtigheid en zijn uitermate decoratief. Maar we hebben ook Palmen voor buiten, zoals de Livistona en de winterharde Trachycarpus Wagneriana die vorst kan verdragen tot -16 graden. Palmen groeien snel en daarom kan je al voor vrij weinig geld een hele mooie grote palm kopen voor in huis. Voor elke ruimte een geschikte Palm. Je vindt bij Plantada gegarandeerd je ideale Palm!

KentiaPalm

Kentia/Howea Forsteriana palm kopen?

Deze altijd groene Kentia palm of Howea Forsteriana is één van de sterkste palmsoorten. De veerachtige hangende bladeren groeien aan doornloze stengels. De blaadjes zijn donkergroen aan de bovenkant, lichter groen aan de andere kant en buigen iets naar de stam toe. Koop de Kentia palm eenvoudig online bij Plantada.

Wagner Palm

Trachycarpus Wagneriana kopen?

De Trachycarpus Wagneriana “Wagner palm” is een compacte palmboom met een lange rechte stam en aan de top een kruin van waaiervormige sterke bladeren. Deze palm kan zowel buiten als binnen geplaatst worden. Zet deze Trachycarpus Wagneriana in je achtertuin en laat hem groeien tot een meter of vijf! Koop de Trachycarpus eenvoudig online bij Plantada.

Goudpalm

Goudpalm/Arecapalm kopen?

De Goudpalm (Arecapalm) bestaat uit rietachtige stengels met smalle, puntige helder groene bladeren. De bladeren van deze groene Palm zijn erg sierlijk, dit komt omdat ze dun en lang zijn. Deze Palm heeft geen stam en de bladeren groeien rechtstreeks, als een groene fontein uit de grond. Koop de Goudpalm eenvoudig online bij Plantada.

Rhapis

Rhapis palm kopen?

De Rhapis Excelsa is de enige echte Palm die bijna niet kapot is te krijgen. Hij heeft brede donkergroene bladeren en die lijken wel met een kartelschaar bewerkt te zijn. Door zijn langzame groei is de Rhapis Excelsa vaak wel wat duurder dan de andere palmsoorten. Koop de Rhapis palm eenvoudig online bij Plantada.

Mexicaanse dwergpalm

Mexicaanse dwergpalm kopen?

Deze Mexicaanse dwergpalm “Chamaedorea” heeft licht overhangende bladeren en het lichtgroene blad is glanzend, vederachtig en heel decoratief. Deze palm groeit met creme-gele bloempjes. Het is een vrij makkelijke palm die in elk interieur past! Koop de Mexicaanse dwergpalm eenvoudig online bij Plantada.

Palm Livistona Rotundifolia

Livistona Rotundifolia palm kopen?

Bij deze Livistona zijn de glanzend groene bladvingers geveerd en zitten aan elkaar vastgegroeid in een waaiervorm. Ze groeien vanuit het hart van de plant. De Livistona mag dan wel niet de grootste binnenpalm zijn, het is wel de meest sierlijke van allemaal. Deze Livistona Rotundifolia palm maakt je huis/kantoor mooier én gezonder! Koop de Livistona Rotundifolia eenvoudig online bij Plantada.

Palmen verzorging

Wil je meer weten over de Palm? Kijk dan bij onze plantenwijzer → Kentia Palm, Goudpalm, Stokpalm.

Menu