1. Home
  2. /
  3. Palmen

Palmen

Ben je op zoek naar een tropische sfeer? Dan is de Palm een perfecte plant voor je interieur!

Bij Plantada hebben we vele soorten Palmen, zoals de bekende Kentia Palm, de Goudpalm, de Mexicaanse dwergpalm en de Rhapis. Ook Palmen voor buiten op het terras, zoals de Livistona en de winterharde Trachycarpus. Deze Palmen zijn online in onze webshop te bestellen en worden vers van de kweker geleverd. Plaatst de Palm eenvoudig in je winkelmandje en na afronding van jouw bestelling doen wij de rest.

De Palm is een zeer sterke en makkelijke plant. Wij hebben in ons assortiment onder andere de Kentia Palm, de Areca (Goudpalm) de sterke Rhapis Palm en de compacte Dwergpalm. Wij hebben ook Palmen voor buiten, zoals de Livistona en de winterharde Trachycarpus Wagneriana die vorst kan verdragen tot -16 graden. Onze tropische palmen zijn zeer decoratief. Je vindt bij Plantada gegarandeerd je ideale Palm!

KentiaPalm

Kentia/Howea Forsteriana palm kopen?

Deze altijd groene Kentia palm (Howea Forsteriana) is een bekende palmsoort. Deze sterke palm heeft lange groene bladstelen, met zacht groen waaierblad. Koop de Kentia palm eenvoudig online bij Plantada.

Wagner Palm

Trachycarpus Wagneriana kopen?

De Trachycarpus (Wagner palm) is een palm met een lange rechte stam en een kruin van waaiervormige sterke bladeren. Het is één van de meest winterharde palmen (-17 graden). Koop de Trachycarpus eenvoudig online bij Plantada.

Goudpalm

Goudpalm/Arecapalm kopen?

De Goudpalm (Areca) is een mooie volle palm met rietachtige bladstengels die rechtstreeks uit de grond komen. De stengels hebben bladeren in de vorm van een waaier. De bladeren zijn lichtgroen, smal en puntig. Koop de Goudpalm eenvoudig online bij Plantada.

Rhapis

Bamboepalm/Rhapis palm kopen?

De Bamboepalm (Rhapis Excelsa) is een oersterke Palm. Hij heeft groene brede gekartelde bladeren, die groeien op een dikke bruine stam, die wel wat weg heeft van een bamboe. Deze Rhapis heeft geen enkele moeite met een schaduwrijke plek. Koop de Bamboepalm eenvoudig online bij Plantada.

Mexicaanse dwergpalm

Mexicaanse dwergpalm kopen?

Deze Mexicaanse dwergpalm (Chamaedorea) heeft sierlijk lichtgroen blad. Het blad is glanzend, vederachtig en heel decoratief. Het is een vrij makkelijke palm die in elk interieur past! Koop de Mexicaanse dwergpalm eenvoudig online bij Plantada.

Palm Livistona Rotundifolia

Livistona Rotundifolia palm kopen?

Bij deze Livistona zijn de waaierachtige bladeren groen en glanzend. Ze groeien vanuit het hart van de palm. De Livistona mag dan wel niet de grootste binnenpalm zijn, het is wel de meest sierlijke van allemaal. Koop de Livistona Rotundifolia eenvoudig online bij Plantada.

Menu