1. Home
  2. /
  3. Over ons

Over ons

Plantada is een jong en dynamisch bedrijf. Ons team is constant bezig om een zo leuk mogelijk aanbod en een zo goed mogelijk advies te geven als het gaat om kamerplanten. Wij vinden onze klanten erg belangrijk en daarom staat de klant bij ons op 1! Kies je voor Plantada, dan ben je verzekerd van onze uitstekende kwaliteit kamerplanten. Bij Plantada halen wij onze kamerplanten direct bij Nederlandse kwekers, pas nádat jij je bestelling hebt geplaatst. Hierdoor wordt de keten verkort en is alles 100% vers.

De mooiste kamerplanten kan je bij ons nu heel makkelijk, goedkoop en veilig online bestellen. Je kan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht. Je kan bestellen waar en wanneer het jou uitkomt. Het online kopen van kamerplanten heeft heel veel voordelen: het scheelt je een hoop tijd, geen gesleep, geen vuile achterbak van de auto en geen lange rijen meer in een tuincentrum. Nu denk je waarschijnlijk: al dat gemak is fijn, maar dat kost mij vast een stuk meer. Dan kunnen wij je gerust stellen, want wij doen onze uiterste best om kamerplanten voor een zeer scherpe prijs aan te bieden. Onze prijzen zijn altijd inclusief btw en de verzending in heel Nederland is altijd gratis! Woon je in België? Dan betaal je €2,45 extra voor de bezorging. Jouw kamerplant wordt met heel veel zorg verpakt in een plant-vriendelijke doos, zodat deze in perfecte staat aankomt.

Geen plant kopen, maar alleen op zoek naar inspiratie, tips en handige weetjes? Ook hier spelen wij graag op in. Neem eens een kijkje op onze verzorgingspagina’s en onze blogs.

Plantada maakt online kamerplanten kopen makkelijker en leuker!
Probeer het gewoon en alvast heel veel plezier met je aankoop!

Logo Plantada

Het milieu

Helaas brengt het bezorgen van pakketjes, net als naar het tuincentrum rijden, CO2-uitstoot met zich mee. Maar omdat wij onze producten zo groen, schoon en milieuvriendelijk willen laten bezorgen, werken we samen met PostNL. Zij werken hard om vanaf 2025 uitstoot-vrij te bezorgen in 25 binnensteden, met fietsen en elektrische voertuigen. Ook onze verpakking is milieuvriendelijk, onze plantendozen zijn gemaakt van FCS papier/karton en derhalve voorzien van het FCS logo. Zo dragen wij ook ons steentje bij voor een beter milieu. GO GREEN!

Menu