Over ons

Over Plantada

De mooiste kamerplanten kan je bij Plantada veilig en heel gemakkelijk online kopen. Je kan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht. Je kan bestellen waar en wanneer het jou uitkomt. Kies je voor Plantada, dan ben je verzekerd van onze uitstekende kwaliteit kamerplanten. Wij vinden onze klanten erg belangrijk en daarom staat de klant bij ons op 1! Plantada is constant bezig om een zo variërend mogelijk assortiment te hebben. Wij halen onze kamerplanten direct bij onze Nederlandse kwekers, dat betekend altijd 100% vers!

Het online kopen van kamerplanten heeft heel veel voordelen. Het scheelt je een hoop tijd en geen gesleep. Onze prijzen zijn altijd inclusief btw en de verzending in heel Nederland is altijd gratis! Woon je in België? Dan betaal je €4,95 extra voor de bezorging. Jouw kamerplant wordt met heel veel zorg verpakt in een plant-vriendelijke doos, zodat deze in een perfecte staat aankomt.

Let op: ons assortiment verandert continu, bekijk dus regelmatig onze website voor nieuwe kamerplanten!

Doe jezelf of een ander een plezier en koop een kamerplant bij Plantada!

Het milieu

Wij gaan ook voor groen, daarom zijn wij bezig met duurzaamheid. Onze plantenverzenddozen zijn speciaal gemaakt van karton met het FCS keurmerk. Hierin zitten jouw kamerplanten volledig veilig.