1. Home
  2. /
  3. Mini planten

Mini planten

Miniplantjes zijn weer helemaal trendy. Combineer eens verschillende kleine plantjes met elkaar. Voor een klein mimiplantje is er altijd wel een plekje te vinden. Welke past er bij jou?

Mini plantjes kopen

Ben je een grote plantenliefhebber, maar heb je niet zo veel ruimte? Als je weinig ruimte hebt, zijn onze mini planten een echte uitkomst. Met mini kamerplantjes kan je heel eenvoudig elke ruimte in huis gezellig maken. Ze passen altijd en overal! Ben jij op zoek naar mooie miniplantjes? Bij ons vind je prachtige mini kamerplantjes voor elk budget en voor ieder interieur. Koop je mini plantjes makkelijk online bij Plantada.nl.

Miniplantjes trend

Mini plantjes zijn helemaal hip. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten miniplantjes, deze kan je leuk met elkaar combineren. Miniplantjes zijn vaak vetplantjes, maar ook veel grote “bekende” kamerplanten hebben we in miniformaat. Wij hebben ook miniplantjes in sierpotjes van terracotta, keramiek en zink. De potjes zijn vaak niet groter dan 10 of 15 centimeter. Er zit altijd wel een geschikt miniplantje voor jou bij! Heb jij er al een paar? Je kan ze ook cadeau geven, want wie wordt er nu niet blij van die kleine plantjes.

Verzorging miniplantjes

Ook miniplantjes kunnen natuurlijk niet zonder verzorging. Bij een goede verzorging kan jouw kleine miniplantje uitgroeien tot een grote kamerplant. Ze zijn heel makkelijk te verzorgen, ze hebben alleen wat aandacht en water nodig. Maar water geven in die kleine potjes is niet eenvoudig, er zit natuurlijk maar weinig aarde in de potjes. Je kan ze beter één keer per week even onderdompelen in lauw water. Laat de plantjes daarna wel even uitlekken.

Bestel eenvoudig

Miniplantjes kopen? Bestel jouw mini kamerplantjes makkelijk, snel en veilig bij Plantada.nl. Onze mini kamerplanten zijn van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd! Ze komen direct vers van de kweker en worden gratis bij je thuis bezorgd in een speciaal ontwikkelde plantendoos. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Menu