1. Home
  2. /
  3. Makkelijke Kamerplanten

Makkelijke Kamerplanten

Heb je geen groene vingers of gewoon niet veel tijd of zin om je kamerplanten uitgebreid te verzorgen? Kies dan voor makkelijke kamerplanten. Makkelijke Kamerplanten stellen minder hoge eisen aan de hoeveelheid water of lichtintensiteit.

Filter op prijs

Potmaat:

Standplaats:

Heb je geen groene vingers of gewoon niet veel tijd of zin om je kamerplanten uitgebreid te verzorgen? Wil jij wel de lusten maar niet de lasten? Dan is het fijn dat er “makkelijke kamerplanten met weinig onderhoud” bestaan. Onder makkelijke kamerplanten verstaan we kamerplanten die eenvoudig te verzorgen zijn en niet snel doodgaan. Deze makkelijke kamerplanten stellen minder hoge eisen aan de hoeveelheid water en/of lichtintensiteit. Ze kunnen wel tegen een stootje, daarom zijn deze sterke en makkelijke planten ook zeer geschikt voor op kantoor. Makkelijke kamerplanten hebben zo weinig nodig, dat ze zelfs de slechtste plantenverzorger overleven. Kies je een makkelijke plant uit, dan betekent dat natuurlijk niet dat deze helemaal geen zorg nodig heeft. Zelfs een Cactus heeft nog zo nu en dan water nodig.

Kijk bij makkelijke kamerplanten met weinig onderhoud altijd wel goed naar de standplaats waar ze zich lekker op hun plek voelen. Dat zorgt er voor dat je kamerplant het goed blijf doen. Bij de Plantada Plantenwijzer/verzorging staat of je je kamerplanten het best in de schaduw, halfschaduw of in de zon kan zetten. Makkelijke kamerplanten zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten.
Wij hebben bij Plantada een uitgebreid assortiment makkelijke kamerplanten. Wij doen er alles aan om het jou ook zo makkelijk mogelijk te maken. Dit geldt ook voor het bestellen van deze makkelijke kamerplanten. Dit kan bij ons namelijk heel makkelijk en veilig online. Ga voor gemak!

Menu