1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Kleine mini vetplantjes kopen!

Kleine mini vetplantjes kopen!

Elke ruimte heeft een beetje groen nodig. Planten maken een huis gezellig, sfeervol en bovendien gezond. Te weinig ruimte voor planten? Geen probleem, want naast grote kamerplanten kan je bij Plantada ook terecht voor kleine kamerplanten, zoals onze vetplantjes. Deze kleine vetplantjes nemen weinig ruimte in beslag. Ze staan leuk in de vensterbank, een bijzettafel, op je bureau, op een kast of bijvoorbeeld aan de muur. Ze zijn ook ontzettend leuk onder een glazen stolp of in een groepje met verschillende soorten. Kleine vetplantjes zijn tegenwoordig heel populair!

Vetplantjes zijn ideaal voor mensen zonder groene vingers. Ze hebben niet veel verzorging nodig. Problemen met vetplantjes is vaak niet dat ze te weinig water krijgen maar juist teveel. Laat de grond uitdrogen voor je opnieuw water geeft. Zolang de miniplantjes in een klein potje zitten, groeien ze bijna niet. Verpot ze af en toe over naar een iets grotere pot, alleen al voor de verse potgrond. Zet ze op een zo licht mogelijke plek. Vetplanten kunnen in de zomer ook op een zonnig terras of balkon.

Soorten kleine vetplanten

Plantada heeft een ruim assortiment kleine vetplantjes van topkwaliteit. Ze staan allemaal in leuke en gezellige sierpotten. Er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar. Onze vetplanten zijn altijd 100% vers en worden direct vanaf de kweker naar jou toe gestuurd.

Dit Safari duo bestaat uit een vetplant met de kleuren van een tijger en een vetplant met de kleuren van een zebra. Deze set wordt geleverd in beige Lina keramiek.

Deze set bestaat uit een mix van verschillende vetplantjes in moderne 3D sierpotten van keramiek. Daar word je toch blij van! 

Set van vier mini vetplantjes in trendy Aneta keramiek. Deze set met vetplantjes zorgen voor een gezellige sfeer!

Deze gemengde mix van vetplantjes staan in Old Look sierpotten van keramiek. Deze set met vetplantjes passen in een modern of klassiek inferieur.

De Echeveria Miranda is een sterke vetplant en heeft dikke, vlezige blaadjes in rozetvorm. Deze vetplantjes staan in leuke hangover sierpotjes, die om lijken te vallen.

Set van drie mini vetplantjes in deco bruin en wit keramiek. Deze set met vetplantjes zorgen ervoor dat je in één keer groen toevoegt aan jouw interieur.

Vond je deze informatie nuttig?

Andere bekeken ook

Menu