1. Home
  2. /
  3. Kerst
  4. /
  5. Kerstboom Spar – Picea Glauca “Super Green” 90 cm

Kerstboom Spar – Picea Glauca “Super Green” 90 cm

33.95

De Picea Glauca ‘Super Green’ is een zuilvormige spar. Wat is Kerst zonder kerstboom?

Potmaat: Ø 28 cm
Hoogte: +/- 90 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Een kerstboom kopen ging nog nooit zo makkelijk! Een kerstboom koop je nu eenvoudig online bij Plantada. Groot of klein, voor binnen of buiten. Deze Picea Glauca “Super Green” wordt in het Nederlands Spar genoemd. Hij is zeer compact, heeft rechtopstaande dichte vertakking en groeit in de vorm van een kerstboom (zuilvormig). De naalden zijn blauw-groen en donsachtiger en zachter dan de naalden van andere Picea Glauca variëteiten. De Picea Glauca “Super Green” is zeer winterhard. Kan na een Kerst in huis, probleemloos de tuin weer in. Bestel nu bij Plantada deze Picea Glauca “Super Green” en laat hem gratis thuis bezorgen. Laat de Kerst maar komen!

Kerstboom verzorgen
Heb je een kerstboom gekocht en wil je hem zo mooi mogelijk houden? Dat kan met de volgende kerstboom tips:
# Laat de boom eerst acclimatiseren: zet hem eerst een dag in de garage of schuur en verhuis hem dan pas echt naar binnen.
# Zet een kerstboom verder nooit op een te warme plaats zoals bij de radiator of dicht bij een openhaard. Naalden zullen zo nog sneller uitvallen.
# Geef een boom met kluit meteen water. Eén van de meest gemaakte fouten bij het verzorgen van een kerstboom is het geven van onvoldoende water.

Kerstboom behouden
Wil je de kerstboom behouden na de kerst voor in de tuin of terras? Dat kan met de volgende kerstboom-tips:
# Zet de kerstboom zo kort mogelijk binnen..
# Zet de boom in pot in een diepe schaal of schotel met water. Eén van de meest gemaakte fouten bij het verzorgen van een kerstboom is het geven van onvoldoende water..
# Zet een kerstboom verder nooit op een te warme plaats zoals bij de radiator of dicht bij een openhaard. Naalden zullen zo nog sneller uitvallen.
# Na de feestdagen zet je de boom zo snel mogelijk buiten op het terras of plant je hem in de volle grond. Wacht met planten als het vriest.

Kerstboom planten
Wil je je kerstboom in de tuin planten? Dat kan met de volgende kerstboom-tips:
# Laat de boom eerst weer wennen aan koudere temperaturen door hem minstens een paar dagen in de schuur, garage of berging te zetten.
# Planten kan alleen als het niet vriest.
# Snijd of knip de pot los,  maak een diep plantgat, plaats de boom erin en gooi er goede (pot)grond op. Gedurende de eerste paar maanden elke week flink water geven.
# Wil je de boom volgend jaar weer als kerstboom gebruiken? Plant de boom dan met pot en al in de grond. Laat de pot iets boven de grond uitsteken. Geef hem regelmatig water.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu