1. Home
  2. /
  3. Kerst
  4. /
  5. Kerstboom Fijnspar – Picea Abies “Will’s Zwerg” 90 cm

Kerstboom Fijnspar – Picea Abies “Will’s Zwerg” 90 cm

39.95

De Picea Abies “Will’s Zwerg” wordt in het Nederlands Fijnspar of Kerstspar genoemd. Hij is winterhard en groenblijvend.

Potmaat: Ø 30 cm
Hoogte: +/- 90 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Kerst begint met gezellig samen een mooie kerstboom online uit te zoeken. Een kerstboom koop je nu eenvoudig online bij Plantada. Groot of klein, voor binnen of buiten. De Picea Abies “Will’s Zwerg” wordt in het Nederlands Fijnspar of Kerstspar genoemd. Het is is een kleine groenblijvende piramidevormige dwergconifeer met oranjebruine takken. De korte, stevige naalden zijn  eerst lichtgroen, later donkergroen en glanzend. Met zijn brede takken en piramidevorm is de fijnspar overigens wel een heel mooie boom! Deze Picea Abies scoort op geur het beste van alle kerstbomen. Deze fijnspar is een zeer rustige groeier en winterhard. Bestel nu bij Plantada deze Picea Abies “Will’s Zwerg” en laat hem gratis thuis bezorgen. Laat de Kerst maar komen!

Kerstboom verzorgen
Heb je een kerstboom gekocht en wil je hem zo mooi mogelijk houden? Dat kan met de volgende kerstboom tips:
# Laat de boom eerst acclimatiseren: zet hem eerst een dag in de garage of schuur en verhuis hem dan pas echt naar binnen.
# Zet een kerstboom verder nooit op een te warme plaats zoals bij de radiator of dicht bij een openhaard. Naalden zullen zo nog sneller uitvallen.
# Geef een boom met kluit meteen water. Eén van de meest gemaakte fouten bij het verzorgen van een kerstboom is het geven van onvoldoende water.

Kerstboom behouden
Wil je de kerstboom behouden na de kerst voor in de tuin of terras? Dat kan met de volgende kerstboom-tips:
# Zet de kerstboom zo kort mogelijk binnen..
# Zet de boom in pot in een diepe schaal of schotel met water. Eén van de meest gemaakte fouten bij het verzorgen van een kerstboom is het geven van onvoldoende water..
# Zet een kerstboom verder nooit op een te warme plaats zoals bij de radiator of dicht bij een openhaard. Naalden zullen zo nog sneller uitvallen.
# Na de feestdagen zet je de boom zo snel mogelijk buiten op het terras of plant je hem in de volle grond. Wacht met planten als het vriest.

Kerstboom planten
Wil je je kerstboom in de tuin planten? Dat kan met de volgende kerstboom-tips:
# Laat de boom eerst weer wennen aan koudere temperaturen door hem minstens een paar dagen in de schuur, garage of berging te zetten.
# Planten kan alleen als het niet vriest.
# Snijd of knip de pot los,  maak een diep plantgat, plaats de boom erin en gooi er goede (pot)grond op. Gedurende de eerste paar maanden elke week flink water geven.
# Wil je de boom volgend jaar weer als kerstboom gebruiken? Plant de boom dan met pot en al in de grond. Laat de pot iets boven de grond uitsteken. Geef hem regelmatig water.

 

 

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu