1. Home
  2. /
  3. Kerst
  4. /
  5. Kerst Ilex Crenata Stokes 45 cm

Kerst Ilex Crenata Stokes 45 cm

31.49

De Ilex Crenata Stokes X-Mas is een Japanse hulst die gekweekt is als mooie bolvormige struik. Deze is kant en klaar voor de Kerstdagen. Leuk om bij de voordeur te zetten.

Potmaat: Ø 26 cm
Hoogte: +/- 45 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Ilex Crenata Stokes X-Mas is een compacte uitvoering van de Japanse hulst, die zeer geschikt is om in vorm te snoeien. De bladeren glanzen mooi en zijn diepgroen van kleur. Verder kenmerkt de Ilex Crenata zich door de witte bloemetjes die in het voorjaar bloeien en vervolgens zwarte besjes worden. De Ilex Crenata is afkomstig uit Japan en is pas sinds kort beschikbaar op de Nederlandse markt. Door de gelijkenis met de buxus is de plant een ideale buxusvervanger die ongevoelig is voor de buxusschimmel en de buxusmot. De Ilex blijft het hele jaar door groen en is winterhard. Om ervoor te zorgen dat de Ilex bol zijn mooie, strakke vorm behoudt, raden wij je aan om hem minimaal 2x per jaar te snoeien. Vaker zou nog beter zijn, de bol wordt dan nog voller. Groeit zowel in de zon als in halfschaduw.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu