1. Home
  2. /
  3. Kerst
  4. /
  5. Amaryllis No Water Flowers® Wax Velvet Touchz Mix – 3 stuks

Amaryllis No Water Flowers® Wax Velvet Touchz Mix – 3 stuks

33.95

Een set van 3 No Water Flowers® wax Amaryllis bollen. Zijn leuk om te geven en fijn om te hebben. Een echte blikvanger! De Velvet Touchz is Great look, soft touch

 

 

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De originele wax Amaryllis is beter bekend als de No Water Flowers®. De Originele No Water Flowers® zijn makkelijk te herkennen aan het vierkante zilveren label die aan de bol bevestigd is. No Water Flowers® zijn unieke  handgemaakte wax Amaryllis bollen. Deze Amaryllis bollen (Hippeastrum) worden voorzien van een wax laag, dit geeft de bloembol een eigentijdse en modieuze uitstraling. Dankzij het unieke steuntje kan de wax Amaryllis bol overal geplaatst worden en staat deze altijd stabiel in het gehele groei/bloeiproces. Deze speciaal geselecteerde Amaryllis bollen hebben geen water nodig om te groeien. Je kunt dagelijks verschil zien. Er verschijnen minstens 2 sterke, holle stelen die meestal 45 cm of meer lang worden. Vanaf 3 tot 6 weken na het neerzetten verschijnen aan de steeltoppen de prachtige bloemen. Die zijn heel groot, soms wel 18 cm in doorsnee. Altijd minstens 2, maar vaak 4 of zelfs nog meer. Zet de wax Amaryllis op een warme, lichte plaats (21 C) maar voorkom direct zonlicht. Draai de bol regelmatig om scheefgroei te voorkomen. Dankzij de diverse kleuren wax passen ze in ieder interieur en tevens een unieke eyecatcher om jouw huis mee te decoreren!  De No Water Flowers® zijn leuk om te geven en fijn om te hebben. Koop de originele No Water Flowers® voor een gegarandeerde bloei en vergeet vooral niet te genieten van de prachtige bloemen van deze wax Amaryllis.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu