1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Yucca (Palmlelie) 100 cm

Yucca (Palmlelie) 100 cm

49.99

Deze mooie vertakte Yucca is stoer en makkelijk!

Hoogte: 100 cm
Potmaat: Ø 27 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze grote vertakte Yucca (Palmlelie) heeft dikke langwerpige bladeren die eindigen in een punt. De groene bladeren groeien in de top direct uit de dikke stevige stam. Deze stoere Yucca heeft meerdere stammen in één pot en in verschillende hoogtes. Dit zorgt voor een speels effect. Het is een sterke en zeer stoere plant.
Verzorging: Zeer makkelijk.
Standplaats: Zet de Yuca op een lichte- tot halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Omdat de Yucca tegen koelte kan is het een geschikte plant voor in huis, kantoor of horeca.
Waterbehoefte: De Yucca heeft weinig water nodig, omdat hij water kan opslaan in zijn stam. Laat de potgrond helemaal uitdrogen, voordat je hem weer water geeft. In de winter kan deze plant wel 4 tot 6 weken zonder water, in de zomer zal hij iets vaker water nodig hebben. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot.
Sproeien: Deze plant kan goed tegen wat drogere lucht. Besproei wel regelmatig, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook het stof van de bladeren.
Giftig: Deze Yucca is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu. Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!
Plantada-tip: Trek dode bladeren naar beneden van de stam af. Boven maakt de plant nieuwe bladeren aan.

Deze Yucca komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.

 


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu