1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Yucca “Palmlelie” 100 cm

Yucca “Palmlelie” 100 cm

53.49

Deze Yucca (Palmlelie) heeft stevige stammetjes met daarop een explosie van groen-geel-grijs gekleurde, leerachtige bladeren die eindigen in een punt

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 27 cm
Hoogte: +/- 100 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Yucca of “Palmlelie” is een karakteristieke plant. Ondanks de Nederlandse naam “palmlelie” is deze plant palm noch lelie. Typisch voor de Yucca zijn de stevige stammen met daarop een explosie van groen-geel-grijs gekleurde, leerachtige bladeren die eindigen in een punt. De Yucca groeit vooral in de hoogte, minder in de breedte. Het is een stoere plant, die ook zeer makkelijk te verzorgen is. De Yucca is gewoon een veelzijdige sierplant die goed staat in huis, kantoor of horeca.
Standplaats: De Yucca kan bijna op alle plekken, behalve volledige schaduw of volledige zon. Alle standplaatsen daartussen zijn prima. Let op dat de Yucca zeker 4 á 5 uur daglicht per dag nodig heeft. In de zomer kan de Yucca buiten staan, maar niet in de brandende zon.
Water: De Yucca heeft weinig water nodig. Pas als de grond droog begint te worden, is het belangrijk om de Yucca weer water te geven. Geef niet in één keer een grote hoeveelheid water, het beste is om regelmatig kleine doseringen te geven. Wanneer je teveel water geeft aan een Yucca, dan kan er wortelrot optreden. Twijfel je of je te veel hebt gegeven? Geef de Yucca dan zeker een week geen water meer. Als de grond weer droogt aanvoelt kan je opnieuw water geen. In de winter kan de Yucca zelfs weken zonder water.
Giftig: Deze Yucca is giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu