1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Tropische Mix “Yucca, Geldboom, Olifantspoot en Ficus Ginseng” – 4 stuks

Tropische Mix “Yucca, Geldboom, Olifantspoot en Ficus Ginseng” – 4 stuks

39.99

Op zoek naar een voordeelpakket met tropische planten? Haal nu de tropen in huis met deze mooie Tropische mix van 4 sterke planten.

Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze 4  tropische planten in dit Plantada-mix pakket hebben allemaal een andere verhoutten stam. Het is een mooie mix met een Yucca op een rechte stam, een Geldboom (Pachira) met een gevlochten stam, de Olifantspoot (Beaucarnea) die groeit uit een knol en een bonsai-achtige Ficus, genaamd de ” Ficus Ginseng”. Deze tropische planten zijn stuk voor stuk erg sterk en kunnen tegen een stootje. De Ficus en de Yucca zijn circa 40 cm hoog, de Olifantspoot en de Geldboom zijn circa 35 cm. Gemakkelijk in verzorging en langzaam groeiend!. Ideale planten voor huiskamer of kantoor. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: Al deze planten komen uit de tropen en houden van veel licht. Zet ze niet in direct zonlicht, want dat kan voor de bladeren schadelijk zijn.
Water: Geef ze regelmatig wat water maar zeker niet teveel.
Giftig: Deze planten zijn licht giftig


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu