1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Plantenbox Tropische mix in keramiek pastel 30 cm – 4 stuks

Plantenbox Tropische mix in keramiek pastel 30 cm – 4 stuks

44.95

Met deze Tropische groene plantenmix haal je de tropen in huis!

Hoogte: 30 cm
Potmaat: Ø 13 cm 

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Kan je moeilijk kiezen? Wij hebben nu deze plantenbox voor je! Deze box bestaat uit een mix van vier verschillende hippe groene kamerplanten. Deze planten zitten in leuke keramiek potten in mooie pastel kleuren. Ze passen perfect in een gezellig, modieus en vriendelijk interieur.  Deze mooie Tropische plantenbox bestaat  uit:
Alocasoa Cuculatta met zijn mooie pijlvormige bladeren. Deze plant houdt van veel licht.Zet hem niet op de tocht en niet in de buurt van een radiator of airco. Ideale temperatuur is tussen de  18–22°CDe grond van de Alocasia altijd licht vochtig houden, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Deze plant heeft een hoge luchtvochtigheid nodig, besproei de bladeren ook regelmatig. De Alocasia is een licht luchtzuiverende plant en licht giftig.
Schefflera met zijn aparte (vinger)bladeren. Deze plant staat het liefst op een warme lichte plek, zonder te veel direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-23°C.  De grond van de Schefflera altijd licht vochtig houden, maar zorg dat de plant niet met zijn wortels in het water staat. De Schefflera is sterk luchtzuiverend en licht giftig.
Monstera Deliciosa met zijn gaten in het blad. Deze plant houdt van een warme vochtige ruimte. Zet de plant op een lichte plek, maar niet in het directe zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-22°C. Houdt de grond van de Monstera licht vochtig, zonder dat de wortels in het water staan. De grond mag nooit helemaal uitdrogen. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, regelmatig besproeien. Deze plant is sterk luchtzuiverend en giftig.
Radermachera Sinica met zijn decoratieve hoge luchtwortels.Deze plant houdt van een warme, zonnige plek. Zet deze plant op een vaste plek,  hij kan niet goed tegen verplaatsingen. Ideale temperatuur is tussen de 18-25°C. Geef de Rademachera regelmatig water, één of twee keer per week, zodat de grond altijd licht vochtig blijft. Maar zorg ervoor dat hij niet uitdroogt, want dan kan hij zijn bladeren verliezen. Deze plant is licht luchtzuiverend en niet giftig.

Deze Tropische plantenbox komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu