1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Mix Watermeloenplant, Pannenkoekenplant en Stippenplant in pot – 3 stuks

Mix Watermeloenplant, Pannenkoekenplant en Stippenplant in pot – 3 stuks

30.45

Klein maar fijn! Met deze mix in trendy keramiek heb je 3 gezellige, unieke en sterke kamerplanten.

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 13 cm
Hoogte: +/- 20 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Deze mix bestaat uit een Begonia Maculata (Stippenplant), een Pilea Peperomioides (Pannenkoekenplant) en een Peperomia Argyreia (Watermeloenplant). De Begonia Maculata of ook wel Stippenplant genoemd, is een aantrekkelijke plant. Hij heeft zoals de naam al zegt allemaal stippen op het blad. De Pilea Peperomioides dankt zijn Hollandse naam “Pannenkoekenplant” aan zijn grote platte ronde bladeren. Verder glanzen de leerachtige bladeren een beetje en hoe langer de stengels hoe meer ze kronkelen. De Peperomia Argyreia heeft opvallend ovalen blad met een zilvergroen kleurenpatroon. De blaadjes zien er net uit als miniwatermeloentjes. Het is dan ook geen wonder dat deze plant ook wel Watermeloenplant wordt genoemd. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: Zet deze planten op een lichte plek (halfschaduw), maar niet direct in de zon.
Water: Deze planten zijn op het gebied van water geven erg makkelijk. Zorg dat de grond altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven.
Giftig: De Pannenkoekenplant en de Watermeloenplant zijn niet giftig en daarom geschikte planten met huisdieren en kleine kinderen. De Stippenplant is helaas wel licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu