1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Tradescantia Zebrina 20 cm – 3 stuks

Tradescantia Zebrina 20 cm – 3 stuks

22.95

Deze sterke Tradescantia Zebrina is met zijn prachtig kleurig blad een ware lust voor het oog.

Met Fair Flora label
Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 20 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Tradescantia Zebrina (Vaderplant) is een bijzondere kamerplant door haar kleurrijke bladeren. De Tradescantia Zebrina heeft blad met een paarse onderkant en aan de bovenzijde is het blad van binnen groenzilver en omringd door een paarse rand. Hierdoor valt de plant goed op tussen de andere groene kamerplanten. De stengels kunnen lang worden en het is daarom ook een ideale hangplant. Ook is deze plant erg sterk en als je hem goed verzorgd zal de Tradescantia Zebrina paars-roze bloemen geven.
Standplaats: De Tradescantia Zebrina staat het liefst op een plek met veel licht, zonder te veel direct zonlicht. De ideale plek is tussen zonnig en halfschaduw in. Bij te weinig licht blijft de plant wel leven, maar het blad verliest dan zijn bonte tekening. En dat is nu net het aantrekkelijke van de Tradescantia.
Water: De Tradescantia Zebrina licht vochtig houden, door de plant regelmatig kleine beetjes water te geven. Veel water heeft de plant niet nodig omdat de stengels vocht op kunnen slaan. Zorg er voor dat de grond kort opdroogt voordat je de plant weer water geeft. Als de plant dorst heeft gaat hij wat slapper hangen.
Giftig: De Tradescantia Zebrina Is giftig
Fair Flora: Een Fair Flora plant is een kamerplant die wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid op het gebied van mens, milieu en grondstoffen. Daarnaast wordt continu gewerkt om deze kamerplant nog duurzamer te produceren. Daarbij letten ze op gebruik van meststoffen en gewasbescherming, inzet van energie en elektra en ontwikkeling van personeel. Uitstoot van CO2 die vrijgekomen is bij de teelt, transport en materialen van de plant worden gecompenseerd met aanplant van bamboe in Uganda. Ten slotte worden er ook donaties gedaan aan goede doelen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Fair Flora. Met jouw aankoop help je innoveren!


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu