1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Tradescantia Zebrina 45 cm

Tradescantia Zebrina 45 cm

24.95

Deze Tradescantia Zebrina staat ook wel bekend als Vaderplant. Geschikt als hang- en als klimplant.

Feel Green label
Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17cm
Hoogte: +/- 45 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Tradescantia Zebrina “Purpusii”  (Vaderplant) is een makkelijke, sterke plant. Het is een hangplant die ook in een plantenbak heel mooi staat. De Tradescantia is familie van de vetplant, daarom heeft ook hij de eigenschap dat hij vocht kan opslaan in zijn blaadjes en dus niet zoveel water nodig heeft. Hij heeft een mooi groen blad met paarse tinten. De plant is een snelle groeier en heeft een wat “slordige groei”, maar dat staat juist speels. Deze “Vaderplant is ook een kei in het zuiveren van de lucht in jouw kamer. En nu hangplanten weer terug van weggeweest zijn, is deze Tradescantia ook weer helemaal hip! Tip: Deze plant hebben we ook als Plantada deal!
Standplaats: De Tradescantia Zebrina “Purpusii” staat het liefst op een plek met veel licht, zonder te veel direct zonlicht. De ideale plek is tussen zonnig en halfschaduw in. Bij te weinig licht blijft de plant wel leven, maar het blad verliest dan zijn bonte tekening. En dat is nu net het aantrekkelijke van de Vaderplant.
Water: De Tradescantia Zebrina “Purpusii” licht vochtig houden, door de plant regelmatig kleine beetjes water te geven. Zorg er voor dat de grond kort opdroogt voordat je de plant weer water geeft. De Tradescantia heeft de voorkeur aan een hoge luchtvochtigheid, dus besproei de plant regelmatig met een plantenspuit. Als de plant dorst heeft gaat hij wat slapper hangen.
Giftig: De Tradescantia Zebrina “Purpusii” Is giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu