1. Home
  2. /
  3. Planten in pot
  4. /
  5. Strelitzia Reginae (Paradijsvogelplant) op water in cilinderglas 60 cm

Strelitzia Reginae (Paradijsvogelplant) op water in cilinderglas 60 cm

23.99

Hydroponie, een nieuwe trend, Laat je plant op water groeien. Bij deze Strelitzia Reginae in glas moet je alleen af en toe het water verversen.

Hoogte: 60 cm
Potmaat: Ø 18 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze mooie Strelitzia Reginae (Paradijsvogelplant) is een hippe, exotische groene plant. De bloemen van deze Strelitzia Reginae zijn paars, groen en oranje van kleur. Door het cilinderglas kun je de wortels van de plant zien. Uniek!
Standplaats: Deze plant kan veel licht verdragen, zet de plant vooral lekker in de zon.
Verzorgingstips: Een laagje lauw (kraan)water voor de wortels en een lichte standplaats is alles wat deze planten nodig hebben. Het water kun je het beste elke twee weken verversen, wel zo fris. Dit kun je simpelweg doen door het oude water weg te gooien, het glas en de wortels af te spoelen en vervolgens nieuw water in het glas te schenken. Zorg er wel voor dat alleen de wortels onder water komen te staan en niet de stam!
Giftig: De Strelitzia is giftig.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

[trustindex no-registration=google]

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu