1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Strelitzia Nicolai (Paradijsvogelplant) op water in bolglas 40 cm

Strelitzia Nicolai (Paradijsvogelplant) op water in bolglas 40 cm

24.95

Uitverkocht

Hydroponie, een nieuwe trend, Laat je plant op water groeien. Bij deze Strelitzia Nicolai in glas moet je alleen af en toe het water verversen.

Hoogte: 40 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Strelitzia Nicolai (Paradijsvogelplant) heeft prachtige groene langwerpige bladeren die aan de onderkant smal zijn en bovenaan wat breder worden. De Strelitzia Nicolai is één van de meest populaire planten van dit moment. De Strelitzia op water noemen we hydroponie. Bij deze nieuwe trend van groen in huis, draait het om planten die hun voedingsstoffen uit water halen. Wat dan onder water ontstaat is fascinerend om te zien. De mooie dikke wortels komen goed tot zijn recht in het glas.
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Deze plant kan veel zonlicht verdragen, zet de plant op een lichte plek. Ideale temperatuur is tussen de tussen de 15-30C°.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: De Strelitzia is licht giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Een laagje lauw (kraan)water met een druppeltje plantenvoeding of  bronwater is alles wat deze plant nodig heeft. Het water kun je het beste elke twee weken verversen, wel zo fris. Dit kun je simpelweg doen door het oude water weg te gooien, het glas en de wortels af te spoelen en vervolgens nieuw water in het glas te schenken. Zorg er wel voor dat alleen de wortels onder water komen te staan en niet de stam!
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Strelitzia Nicolai komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu