1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Vetplantjes mix in Aneta keramiek 12 cm – 4 stuks

Vetplantjes mix in Aneta keramiek 12 cm – 4 stuks

29.99

Vrolijk je huis op met deze leuke mix in Aneta keramiek.

Hoogte: 12 cm
Potmaat: Ø 11 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Set van vier mini vetplantjes in Aneta keramiek. Deze mix zorgt ervoor dat je in één keer groen toevoegt aan jouw interieur. Of dat nu modern of klassiek is, vetplanten passen echt bij ieder interieur. Vetplantjes zijn momenteel ook heel trendy.
Verzorging: Zeer makkelijk.
Standplaats: Zet deze vetplantjes op een warme, zonnige plek, maar een plekje met wat meer schaduw is ook geen probleem. Ideale temperatuur is tussen de 20-28°C. In de zomer kan deze vetplant op een zonnig terras of balkon, maar pas op voor teveel regen!
Waterbehoefte: Vetplanten kunnen veel water opslaan. Je kan deze plant beter af en toe een flinke hoeveelheid water geven en hem dan een langere tijd overslaan. In de winter kan deze vetplant zelfs weken zonder water. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot.
|Sproeien: Vetplanten kunnen goed tegen droge lucht. Besproei wel regelmatig, dit helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: Vetplantjes zijn giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Dompel de bodem van deze vetplant om de zoveel tijd onder water. Wacht tot de grond compleet gevuld is met water en laat de plant daarna goed uitlekken.

Deze Vetplantjes komen 100% vers van de kweker. Na controle worden ze veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu