1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Schefflera Arboricola Nora “Vingerboom” op stam (80 cm)

Schefflera Arboricola Nora “Vingerboom” op stam (80 cm)

24.89

Deze Schefflera Arboricola Nora (Vingerboom) is een kleinbladige plant met een donkergroen blad.

Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 19 cm
Hoogte: +/- 80 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Het Schefflera Arboricola Nora boompje is niet alleen op kantoor, maar ook voor thuis zeer geliefd.  . De plant ziet er wat meer uit als een boom, met een mooi gevlochten stam en een kruin. Deze plant heeft heel veel kleine donkergroene blaadjes en die hebben de vorm van een hand. Als de plant het goed doet, dan maakt hij spannend gevormde luchtwortels. De Schefflera Nora vraagt weinig verzorging en bevordert het klimaat. In de zomer kan hij ook buiten staan.
Standplaats:  De Schefflera Nora staat graag op een zonnige standplaats, Zet hem eventueel in de zomer op een half schaduw plek. Pas op met teveel direct zonlicht. Per dag heeft deze plant zo’n 3 tot 5 uur direct zonlicht nodig. Over het algemeen kan je de Schefflera 3-4 meter van een raam op het zuiden zetten, 2-3 meter voor ramen op het oosten en westen en 1-2 meter van een raam op het noorden. Zorg er ook voor dat deze plant niet op de tocht staat.
Water: De Schefflera Nora heeft weinig water nodig. Geef matig water, in de zomer gemiddeld 1 x per week, in de winter hoeft dit maar 1 x in de twee weken. In de winter is het belangrijk om de grond eerst wat te laten indrogen,  geef pas weer water als de bovenste laag droog aanvoelt. Tijdens de groeiperiode (lente-zomer) de grond licht vochtig houden. Laat hem zeker niet met zijn wortels in een laagje water staan, want daar kan hij niet tegen. Hoe vaak en hoeveel je water moet geven hangt heel erg af van temperatuur en de lichtinval op de plek waar de Schefflera staat. Check dus vooral zelf even hoe vaak de plant water nodig heeft door te kijken hoe vochtig de grond is. Geef de Schefflera liever te weinig dan teveel water.
Giftig: De Schefflera Arboricola Nora is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu