1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Schefflera Amate 125 cm

Schefflera Amate 125 cm

64.49

Deze Schefflera Amate (Vingerboom) heeft langwerpige glimmende bladeren, in de vorm van een hand.

Met Fair Flora label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 30 cm
Hoogte: +/- 125 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Schefflera Amate “Vingerboom” is één van de meest populaire planten op dit moment. De Amate is herkenbaar aan zijn grote glimmende bladeren die lijken op een hand met vingers. Vandaar ook wel de Nederlandse naam Vingerboom. Het is een plant die ook goed opvalt, omdat er van boven tot onder bladeren groeien. Deze Schefflera is ook echt een goede luchtzuiveraar! Deze geliefde kamerplant is een mooie groene toevoeging in elke huiskamer of op ieder kantoor.
Standplaats: Zet de plant op een lichte tot zonnige plaats. Maar zet hem niet in direct zonlicht.
Water: De Schefflera Amate heeft niet veel water nodig. De grond mag iets indrogen voordat je weer water geeft. Zorg dat in warmere periodes de grond licht vochtig blijft. In principe is 1 x per week water genoeg voor deze Vingersboom.
Giftig: De Schefflera Amate is licht giftig.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is een kamerplant die wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid op het gebied van mens, milieu en grondstoffen. Daarnaast wordt continu gewerkt om deze kamerplant nog duurzamer te produceren. Daarbij letten ze op gebruik van meststoffen en gewasbescherming, inzet van energie en elektra en ontwikkeling van personeel. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product.  zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Uitstoot van CO2 die vrijgekomen is bij de teelt, transport en materialen van de plant worden gecompenseerd met aanplant van bamboe in Uganda. Ten slotte worden er ook donaties gedaan aan goede doelen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Fair Flora. Met jouw aankoop help je innoveren!

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu