1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Sansevieria Super Mix in kokospot 38 cm – 2 stuks

Sansevieria Super Mix in kokospot 38 cm – 2 stuks

25.99

Uitverkocht

Een set van de Sansevieria Cylindrica Skyline en Spaghetti in milieuvriendelijke Nature’s Chance kokospotten.

Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 38 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze set bestaat uit de Sansevieria Cylindrica Skyline en de Sansevieria Spaghetti. De Sansevieria’s worden geleverd in Nature’s Chance kokospotten, gemaakt van kokos restmateriaal. Dit maakt deze potten niet alleen milieuvriendelijk, maar ook volledig biologisch afbreekbaar. Een milieuvriendelijk alternatief voor plastic kweekpotten.
Standplaats: De Sansevieria doet niet heel moeilijk over zijn standplaats. Zet deze plant in de schaduw of op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Op een lichte plek blijft het blad het mooiste, maar hij blijft het ook goed doen tot zo’n 4 meter de kamer in. Nog donkerder overleeft hij ook moeiteloos, maar hij wordt dan wel minder mooi.
Water: Omdat deze Sansevieria water kan vasthouden is de waterbehoefte klein. Geef de Sansevieria maar weinig water, de aarde moet goed zijn opgedroogd, voordat er weer water gegeven wordt. Bij teveel water kunnen de wortels van de Sansevieria gaan rotten en zal de plant doodgaan. Beter is het ook om steeds een klein beetje water te geven, in plaats van één keer heel veel. Bij twijfel is het beter om de Sansevieria geen water te geven. Geef in de zomer ongeveer 1 x per 2 weken water en ’s winters kan je hem gerust 6 weken geen water geven. Geef simpelweg pas water als de grond helemaal is opgedroogd, ook onder in de pot.
Giftig: De Sansevieria is licht giftig.
Nature’s chance kokospot: Deze potten zijn 100% milieuvriendelijk en gemaakt van restmateriaal van kokosnoten. De pot lost volledig op als het in de natuur terecht komt of in potgrond wordt gezet. Geen plastic tijdens het groeiproces en geen belasting tijdens de productie en gebruik erna van het milieu. Gebruikte lijm is een natuurlijk product verkregen op een milieuvriendelijke manier.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu