1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Sansevieria Moonshine 50 cm

Sansevieria Moonshine 50 cm

21.95

Dezehippe Sansevieria Moonshine heeft prachtig grijsgroen stevig blad.

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 50 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Sansevieria Moonshine is een sterke en makkelijke plant. Hij heeft grijsgroen stevig blad. Deze Sansevieria Moonshine staat ook bekend onder de naam: Bajonetplant, Deze naam dankt hij aan de scherpe punt aan het einde van het blad. Een Sansevieria is extreem makkelijk te verzorgen, doordat hij best wel even zonder water kan en niet heel veel eisen stelt aan zijn standplaats. Deze Sansevieria is ook één van de planten die de lucht in huis kan zuiveren! Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. In tegenstelling tot de meeste planten, doet de Sansevieria dit voornamelijk ’s nachts. De Sansevieria is weer helemaal hip en deze Sansevieria Moonshine is door zijn kleur anders dan de standaard Sansevieria..
Standplaats: De Sansevieria Moonshine doet niet heel moeilijk over zijn standplaats. Zet deze plant in de schaduw of op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Op een lichte plek blijft het blad het mooiste, maar hij blijft het ook goed doen tot zo’n 4 meter de kamer in. Nog donkerder overleeft de Vrouwentong ook moeiteloos, maar hij wordt dan wel minder mooi.
Water: Omdat deze Sansevieria Moonshine water kan vasthouden is de waterbehoefte klein. Geef de Sansevieria maar weinig water, de aarde moet goed zijn opgedroogd, voordat er weer water gegeven wordt. Bij teveel water kunnen de wortels van de Sansevieria gaan rotten en zal de plant doodgaan. Beter is het ook om steeds een klein beetje water te geven, in plaats van één keer heel veel. Bij twijfel is het beter om de Sansevieria geen water te geven. Geef in de zomer ongeveer 1 x per 2 weken water en ’s winters kan je hem gerust 6 weken geen water geven
Giftig: De Sansevieria Moonshine is licht giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu