1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Sansevieria Zeylanica + Laurentii 50 cm – 2 stuks

Sansevieria Zeylanica + Laurentii 50 cm – 2 stuks

24.95

Deze set bestaat uit de Sansevieria Zeylanica en de Sansevieria Laurentii.

Met Fair Flora label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 50 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

De Zeylanica en Laurentii zijn echte klassieke Sansevieria’s. Deze Sansevieria’s hebben grote platte bladeren. De Sansevieria Laurentii mét en de Sansevieria Zeylanica zonder gele rand. Een Sansevieria is extreem makkelijk te verzorgen, doordat hij best wel even zonder water kan en niet heel veel eisen stelt aan zijn standplaats. Deze Sansevieria is ook één van de planten die de lucht in huis kan zuiveren! Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. In tegenstelling tot de meeste planten, doet de Sanseveria dit voornamelijk ’s nachts. Perfect voor slaapkamers, woningen in de stad en voor huizen met weinig ventilatie. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Sansevieria Zeylanica en Laurentii  doen niet heel moeilijk over hun standplaats. Zet deze planten in de schaduw of op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Op een lichte plek blijft het blad het mooiste, maar zij blijven het ook goed doen tot zo’n 4 meter de kamer in. Nog donkerder overleeft deze Vrouwentong ook moeiteloos, maar hij wordt dan wel minder mooi.
Water: Omdat deze Sansevieria Zeylanica en Laurentii water kunnen vasthouden is de waterbehoefte klein. Geef de Sansevieria’s maar weinig water, de aarde moet goed zijn opgedroogd, voordat er weer water gegeven wordt. Bij teveel water kunnen de wortels van de Sansevieria gaan rotten en zal de plant doodgaan. Beter is het ook om steeds een klein beetje water te geven, in plaats van één keer heel veel. Bij twijfel is het beter om de Sansevieria geen water te geven. Geef in de zomer ongeveer 1 x per 2 weken water en ’s winters kan je hem gerust 6 weken geen water geven. Geef simpelweg pas water als de grond helemaal is opgedroogd, ook onder in de pot.
Giftig: De Sansevieria Zeylanica en Laurentii zijn licht giftig.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is een kamerplant die wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid op het gebied van mens, milieu en grondstoffen. Daarnaast wordt continu gewerkt om deze kamerplant nog duurzamer te produceren. Daarbij letten ze op gebruik van meststoffen en gewasbescherming, inzet van energie en elektra en ontwikkeling van personeel. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product.  zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Uitstoot van CO2 die vrijgekomen is bij de teelt, transport en materialen van de plant worden gecompenseerd met aanplant van bamboe in Uganda. Ten slotte worden er ook donaties gedaan aan goede doelen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Fair Flora. Met jouw aankoop help je innoveren!

 

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu