1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Sansevieria Laurentii 90 cm

Sansevieria Laurentii 90 cm

39.99

Deze grote Sansevieria Laurentii is een echte klassieke Sansevieria. De Laurentii is strak, groen, aanwezig en stijvol.

Luchtzuiverend

Potmaat: Ø  27 cm
Hoogte: +/- 90 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Deze grote Sansevieria Laurentii is een trendy plant die zowel geschikt is als kamerplant en kantoorplant. De Laurentii heeft een gele rand op zijn blad om de groene binnenkant heen. De Sansevieria Laurentii is één van de makkelijkste kamerplanten. Hij kan best wel even zonder water en stelt niet heel veel eisen aan zijn standplaats. Een perfecte plant dus voor iemand die vaak een periode weg is van huis, of voor de student die wel wat groen wil, maar niet zoveel bezig wil zijn met de verzorging ervan. Deze Sansevieria is ook een van de planten die de lucht in huis kan zuiveren! Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. In tegenstelling tot de meeste planten, doet de Sansevieria dit voornamelijk ’s nachts. Perfecte plant voor in de slaapkamer.
Standplaats: De Sansevieria Laurentii doet niet heel moeilijk over zijn standplaats. Zet deze plant in de schaduw of op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Op een lichte plek blijft het blad het mooiste, maar hij blijft het ook goed doen tot zo’n 4 meter de kamer in. Nog donkerder overleeft de Vrouwentong ook moeiteloos, maar hij wordt dan wel minder mooi.
Water: Omdat deze Sansevieria Laurentii water kan vasthouden is de waterbehoefte klein. Geef de Sansevieria maar weinig water, de aarde moet goed zijn opgedroogd, voordat er weer water gegeven wordt. Bij teveel water kunnen de wortels van de Sansevieria gaan rotten en zal de plant doodgaan. Beter is het ook om steeds een klein beetje water te geven, in plaats van één keer heel veel. Bij twijfel is het beter om de Sansevieria geen water te geven. Geef in de zomer ongeveer 1 x per 2 weken water en ’s winters kan je hem gerust 6 weken geen water geven. Geef simpelweg pas water als de grond helemaal is opgedroogd, ook onder in de pot.
Giftig: De Sansevieria Laurentii is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu