1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Sansevieria (Vrouwentong) op water in Cilinderglas 60 cm

Sansevieria (Vrouwentong) op water in Cilinderglas 60 cm

24.65

Uitverkocht

Hydroponie, een nieuwe trend, Laat je plant op water groeien. Bij deze Sansevieria in glas moet je alleen af en toe het water verversen.

Hoogte: 30 cm
Potmaat: Ø 18 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Sansevieria (Vrouwentong) heeft lange rechtopstaande groene platte bladeren. Het is een onverwoestbare krachtpatser en bovendien weer helemaal hip! De Sansevieria produceert ’s nachts ook zuurstof, dus prima voor de slaapkamer! De Sansevieria op water noemen we hydroponie. Bij deze nieuwe trend van groen in huis, draait het om planten die hun voedingsstoffen uit water halen. Wat dan onder water ontstaat is fascinerend om te zien. Door het cilinderglas kun je de wortels van de plant zien.
Verzorging: Zeer makkelijk.
Verzorgingstips: Een laagje lauw bronwater of (kraan)water met een druppeltje plantenvoeding is alles wat deze plant nodig heeft. Het water kun je het beste elke twee weken verversen, wel zo fris. Dit kun je simpelweg doen door het oude water weg te gooien, het glas en de wortels af te spoelen en vervolgens nieuw water in het glas te schenken. Zorg er wel voor dat alleen de wortels onder water komen te staan en niet de stam!
Standplaats: Deze plant kan op een lichte- tot schaduwplek, vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 15-25°C.
Luchtzuiverend: Alle planten zetten CO2 om in zuurstof, maar niet alle planten kunnen de lucht zuiveren in je huis. Deze plant kan een deel van de schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren, beter dan veel andere planten dat kunnen.
Giftig: De Sansevieria is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Sansevieria komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden. 


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

[trustindex no-registration=google]

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu