1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Sansevieria Fernwood Punk 60 cm

Sansevieria Fernwood Punk 60 cm

37.95

Deze ruige opvallende Sansevieria Fernwood Punk (Vrouwentong) heeft donkergroene cilindrische bladeren, die als een punker alle kanten opstaan.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 25 cm
Hoogte: +/- 60 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Dit is de ‘ongekamde’ variant van de Sansevieria Fernwood, daarom heet hij Punk. De Sansevieria Fernwood Punk bestaat uit donkergroene, cilindrische bladeren die als het haar van een punkrocker alle kanten op staan. Regelmatig zullen er nieuwe bladeren uit de grond groeien. Deze zou je los kunnen maken en stekken. Deze plant is extreem makkelijk te verzorgen. Deze Sansevieria is ook een van de planten die de lucht in huis kan zuiveren! Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. In tegenstelling tot de meeste planten, doet de Sansevieria dit voornamelijk ’s nachts. Perfecte plant voor in de slaapkamer. Het is hoe dan ook een aandachttrekker.
Standplaats: De Sansevieria Fernwood Punk doet niet heel moeilijk over zijn standplaats. Zet deze plant in de schaduw of op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Op een lichte plek blijft het blad het mooiste, maar hij blijft het ook goed doen tot zo’n 4 meter de kamer in. Nog donkerder overleeft de Sanseveria Punk ook moeiteloos, maar hij wordt dan wel minder mooi.
Water: Omdat deze Sansevieria Fernwood Punk water kan vasthouden is de waterbehoefte klein. Geef de Sanseveria maar weinig water, de aarde moet goed zijn opgedroogd, voordat er weer water gegeven wordt. Bij teveel water kunnen de wortels van de Sansevieria gaan rotten en zal de plant doodgaan. Beter is het ook om steeds een klein beetje water te geven, in plaats van één keer heel veel. Bij twijfel is het beter om de Sansevieria geen water te geven. Geef in de zomer ongeveer 1 x per 2 weken water en ’s winters kan je hem gerust 6 weken geen water geven. Geef simpelweg pas water als de grond helemaal is opgedroogd, ook onder in de pot.
Giftig: De Sansevieria Fernwood Punk is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu