1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Rhipsalis Cashero 20 cm – 3 stuks

Rhipsalis Cashero 20 cm – 3 stuks

23.95

De Rhipsalis Cashero is een opvallende plant door de dunne, lange bladstelen.

Fair Flora label
Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 20 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Rhipsalis is officieel familie van de cactus. De Rhipsalis Cashero (Koraalcactus) is een opvallende plant met dunne, lange bladstelen. Eerst groeit de plant rechtop, maar daarna gaat deze hangen. Het is een snelle groeier die in lange, warrige ranken naar beneden hangt. De bladstelen kunnen lang worden en die kan je ze zonder problemen afknippen. Het is een makkelijke plant voor in huis.
Standplaats: Het maakt de Rhipsalis Cashero allemaal niet zo uit waar je hem neerzet. De plant hangt graag op een lichte plek en kan zelfs volle zon hebben, maar doet het ook goed met wat minder licht.
Water: De Rhipsalis Cashero heeft maar weinig water nodig. Zorg er voor dat de grond opdroogt, voordat je de plant opnieuw water geeft. Geef liever kleinere beetjes water, dan in een keer te veel water. Geef water via de zijkant van de bloempot, geef geen water bovenop het blad. Regelmatig besproeien vindt hij ook fijn.
Giftig: De Rhipsalis Cashero is giftig
Fair Flora: Een Fair Flora plant is een kamerplant die wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid op het gebied van mens, milieu en grondstoffen. Daarnaast wordt continu gewerkt om deze kamerplant nog duurzamer te produceren. Daarbij letten ze op gebruik van meststoffen en gewasbescherming, inzet van energie en elektra en ontwikkeling van personeel. Uitstoot van CO2 die vrijgekomen is bij de teelt, transport en materialen van de plant worden gecompenseerd met aanplant van bamboe in Uganda. Ten slotte worden er ook donaties gedaan aan goede doelen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Fair Flora. Met jouw aankoop help je innoveren!


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu