1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Rhapis Palm Excelsa “Bamboepalm” 110 cm

Rhapis Palm Excelsa “Bamboepalm” 110 cm

75.99

Deze Rhapis Excelsa (Bamboepalm) is een grote stoere palm met brede groene gekartelde bladeren.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 27 cm
Hoogte: +/- 110 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Rhapis Excelsa heeft de bijnaam Bamboepalm, omdat zijn stammen veel op bamboe lijken. Deze palmen zien er fraai uit met hun bruine stam en brede donkergroene bladeren die met een kartelschaar bewerkt lijken te zijn. Op het gebied van luchtzuivering behoort deze palm tot één van de beste luchtzuiverende planten. Stoffen als formaldehyde, tolueen, xyleen en ammonia worden gemakkelijk door deze palm uit de lucht gehaald. Hij heeft een stoer uiterlijk, een echte blikvanger dus! Deze Rhapis palm is zeer populair in kantoren!
Standplaats: Er is geen kamerplant die donkerder kan staan als deze Rhapis palm. Maar hoe donkerder hij staat, hoe langzamer hij groeit.  Ook de Rhapis heeft natuurlijk zonlicht nodig, een ruimte zonder ramen is dus niet geschikt. Een standplaats in de halfschaduw zou voor de Rhapis Excelsa ideaal zijn.
Water: De Rhapis Excelsa heeft niet veel water nodig, maar de grond dient wel altijd licht vochtig te blijven. Geef pas opnieuw water als de grond bijna begint met opdrogen. Een regelmatige sproeibeurt stelt de Rhapis ook erg op prijs, omdat de luchtvochtigheid dan hoger wordt.
Giftig: De Rhapis palm is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu