1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Rhapis Excelsa in hoge pot walnut brown 160 cm

Rhapis Excelsa in hoge pot walnut brown 160 cm

209.95

Deze Rhapis Excelsa (Bamboepalm) is een grote stoere palm met brede groene gekartelde bladeren. In een Elho sierpot pure beads Large wanlnut brown.

Sterk luchtzuiverend
Hoogte: +/- 160 cm
Potmaat: Ø 40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Op zoek naar een nieuwe eye-catcher in je interieur? Deze Rhapis Excelsa heeft de bijnaam Bamboepalm, omdat zijn stammen veel op bamboe lijken. Deze palm ziet er fraai uit met zijn bruine stam en zijn brede donkergroene bladeren die met een kartelschaar bewerkt lijken te zijn. Op het gebied van luchtzuivering behoort deze palm tot één van de beste luchtzuiverende planten. Hij zorgt dus voor een gezond binnenklimaat. Deze Palm heeft een stoer uiterlijk, een echte blikvanger dus! Deze Rhapis palmen zijn ook zeer populair in kantoren!  Wordt geleverd in een hoge pot van 65 cm uit de Elho pure beads collectie, rond, zacht en organisch design. De pot is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor hij in de volle zon geplaatst kan worden zonder dat de kleuren vervagen. De bloempot is makkelijk te verplaatsen omdat hij licht in gewicht is. Gemaakt met liefde voor de natuur, met eigen windenergie, 100% recyclebaar.
Standplaats: De Rhapis is de ideale plant wat betreft standplaats. Of je hem op een schaduwrijke plek of op een plekje bij het raam zet, de Rhapis zal het er prima doen. Het enige waar de Rhapis minder tegen kan, is de volle zon. Er is geen kamerplant die donkerder kan staan als deze Rhapis palm. Maar hoe donkerder hij staat, hoe langzamer hij groeit.
Water: De Rhapis Excelsa heeft niet veel water nodig, maar de grond dient wel altijd vochtig te blijven. Geef pas opnieuw water als de grond begint met opdrogen. Rhapispalmen verbruiken, als ze op een schaduwlocatie staan, niet veel water. Als de Rhapis meer licht ontvangt, zal de waterbehoefte ook meer zijn. Een regelmatige sproeibeurt stelt de Rhapis ook erg op prijs, omdat de luchtvochtigheid dan hoger wordt.
Giftig: De Rhapis palm is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
PostNL Extra@Home: Dit product wordt geleverd op afspraak door PostNL Extra@Home. Nadat de afspraak gemaakt is levert de bezorger het product bij jou over de drempel op de juiste plaats in huis. Staat de plant éénmaal op de juiste Ook de stokpalm is weer een plant uit de palmenfamilie. Hij komt van oorsprong uit Zuid-China en groeit daar in schaduwrijke regenwouden. plek, dan wordt het verpakkingsmateriaal mee terug genomen zodat je nergens omkijken naar hebt!


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu