1. Home
  2. /
  3. Makkelijke & Sterke Kamerplanten
  4. /
  5. Rademachera Sinica Mangrove (Slangenboom) 50 cm in pot Elho Brussels Rond antraciet

Rademachera Sinica Mangrove (Slangenboom) 50 cm in pot Elho Brussels Rond antraciet

29.10

De Rademachera Sinica Mangrove is een aparte en vrij nieuwe kamerplant.

Hoogte: ±50 cm
Potmaat: Ø 20 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Rademachera Sinica Mangrove (Slangenboom) heeft frisse diepgroene bladeren. Het is een opvallende kleine kamerboom. Met het bonsai-achtige houtgewas boven de grond zorgt hij voor een exclusieve look. Het is een vrij nieuwe kamerplant.
Verzorging: Normaal
Standplaats: De Rademachera houdt van een warme, zonnige plek. Zet deze plant op een tochtvrije plek. Ideale temperatuur is tussen de 18-25°C.
Waterbehoefte: De grond van de Rademachera altijd licht vochtig houden. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Potgrond mag zeker niet uitdrogen.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: De Rademachera Sinica Mangrove is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Plantada-tip: Wanneer de plant eenmaal een plekje heeft gevonden is het raadzaam de plant daarna niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om te wennen aan een nieuwe locatie.
Sierpot: Elho Brussels Rond antraciet met een matte finish heeft een tijdloos design en past in elk interieur. De pot is gemaakt van gerecycled plastic, met eigen windenergie en ook nog eens 100% recyclebaar. Deze pot is ook 100% waterdicht.

Deze Rademachera Sinici Mangrove komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden. 


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu