1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Cactus Pilosocereus Gounelii 50 cm

Cactus Pilosocereus Gounelii 50 cm

42.49

Een prachtige, robuuste en vertakte zuilcactus. Hij is groen met een lichte blauwe gloed.

Potmaat: Ø 24 cm
Hoogte: +/- 50 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Deze mooie grote Pilosocereus Gounellii is een prachtige imposante Cactus met karakter, hij is groen met een lichte blauwe gloed. De stekels zijn erg sterk en zijn geel/bruin van kleur. Uit de areolen van de stekels groeien allemaal kleine witte haren. Het is een Cactus die zich veel vertakt. Doordat de Pilosocereus Gounellii veel vertakt, groeit deze ook langzaam. In ons klimaat zal deze Cactus tussen de 3 en 10 cm gemiddeld per jaar groeien.
Standplaats: De Pilosocereus Gounellii Cactus houdt van lichte tot zonnige plaats. Ze hebben zon nodig, hoe meer, hoe beter. Deze Cactus past in ieder vertrek, als hij maar genoeg licht krijgt. Vermijd een te donkere standplaats, bij te weinig licht wordt de groei geremd.
Water: Geef de Pilosocereus Gounellii Cactus pas water als de grond helemaal droog is. In het voorjaar en zomer 1 x in de 2 weken water en in de herfst en winter is 1 x per maand voldoende. Teveel water zorgt ervoor dat de wortels gaan rotten. Bij twijfel geen water geven.
Giftig: Wanneer er witte melk (wolfsmelk) uit een Cactus komt is dit giftig. Kijk ook goed uit voor de scherpe stekels!


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu