1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron Xanadu 70 cm

Philodendron Xanadu 70 cm

31.49

Deze Philodendron Xanadu is een zeer aparte tropische plant met lange inkepingen in het blad. Een perfecte plant als je fan bent van de gatenplant.

Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 27 cm
Hoogte: +/- 70 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Philodendron Xanadu is al een prachtige volle, wijd groeiende tropische plant. Met zijn potmaat van 27 cm is het een indrukwekkende verschijning. De Philodendron Xanadu wordt elk jaar mooier. De Xanadu heeft geen gaten, zoals de bekende Monstera, maar lange inkepingen in het blad. Hij is sterk, doet het goed in de schaduw en is daarom een makkelijke kamerplant. De Philodendron komt oorspronkelijk uit de tropische regio’s van Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied. De Xanadu helpt het binnenklimaat fris en zuurstofrijk te maken. Deze plant is een mooie trendy kamerplant die een ruimte goed op kan vullen. Het is een echte eyecatcher voor op kantoor of in je woonkamer.
Standplaats: Zet de Philodendron Xanadu half in de zon, half in de schaduw. Pas op met direct zonlicht. Van oorsprong komt hij voor op plekken met redelijk wat schaduw, maar als je hem té donker zet zal hij naar het licht groeien en groeit zijn blad wat minder mooi. De Philodendron Xanadu wordt elk jaar mooier, de bladeren krijgen hoe ouder ze worden diepere inkepingen en als je hem goed verzorgt dan blijven er steeds nieuwe stengels met nieuwe bladeren komen. Deze bladeren hebben iets weg van een eikenblad.
Water: De hoeveelheid water is afhankelijk van de standplaats van de kamerplant. Als de Philodendron Xanadu op een lichte plaats staat verbruikt hij meer water als op een donkere standplaats. Zorg dat de grond van de Xanadu altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. ’s Winters is zijn waterbehoefte wat lager en mag de grond tussendoor licht indrogen. Het is een plant die een wekelijkse sproeibeurt erg kan waarderen.
Giftig: De Philodendron Xanadu is giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu