1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron Xanadu 45 cm – 2 stuks

Philodendron Xanadu 45 cm – 2 stuks

43.90 28.95

Deze Philodendron Xanadu is een zeer aparte tropische plant met lange inkepingen in het blad. Een klein stukje Zuid-Amerikaans oerwoud.

Feel Green label
Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 45 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Philodendron Xanadu is een prachtige volle, wijd groeiende tropische plant. De Xanadu heeft geen gaten, zoals de bekende Monstera, maar lange inkepingen in het blad. De Xanadu is geen echte klimmer, zoals de meeste andere Philodendrons. Hij is sterk, doet het goed in de schaduw en is daarom een makkelijke kamerplant. De Philodendron komt oorspronkelijk uit de tropische regio’s van Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied. De Xanadu helpt het binnenklimaat fris en zuurstofrijk te maken. De Philodendron Xanadu is een mooie trendy kamerplant die een ruimte goed op kan vullen. Het is een echte eyecatcher voor op kantoor of in je woonkamer.
Standplaats: Zet de Philodendron Xanadu half in de zon, half in de schaduw. Pas op met direct zonlicht. Van oorsprong komt hij voor op plekken met redelijk wat schaduw, maar als je hem té donker zet zal hij naar het licht groeien en groeit zijn blad wat minder mooi. De Philodendron Xanadu wordt elk jaar mooier, de bladeren krijgen hoe ouder ze worden diepere inkepingen en als je hem goed verzorgt dan blijven er steeds nieuwe stengels met nieuwe bladeren komen. Deze bladeren hebben iets weg van een eikenblad.
Water: De hoeveelheid water is afhankelijk van de standplaats van de kamerplant. Als de Philodendron Xanadu op een lichte plaats staat verbruikt hij meer water als op een donkere standplaats. Zorg dat de grond van de Xanadu altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. ’s Winters is zijn waterbehoefte wat lager en mag de grond tussendoor licht indrogen. Het is een plant die een wekelijkse sproeibeurt erg kan waarderen.
Giftig: De Philodendron Xanadu is giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu