1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron Scandens 120 cm

Philodendron Scandens 120 cm

39.99

Deze Philodendron Scandens is een mooie groene klimplant op een rek, met hartvormige bladeren.

Met Fair Flora label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 24 cm
Hoogte: +/- 120 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Philodendron Scandens is een opvallende kamerplant en dit komt vooral door de kleinere stevige hartvormige bladeren. In het Engels wordt deze plant dan ook wel “sweetheart plant” genoemd. Het is een makkelijke kamerplant en van alle Philodendrons is de Scandens het sterkste soort. Al deze eigenschappen zijn de ideale ingrediënten voor een leuke “jungle” achtige kamerplant in huis op of kantoor! Officieel is de Scandens een klimplant, maar zonder mogelijkheid tot klimmen tovert hij zichzelf om tot een heerlijke, snelgroeiende, hangplant. Deze Scandens klimt omhoog over een rek. En als je het ultieme jungle gevoel wilt opwekken, kan je deze plant langs de muur leiden om een groene muur te maken.
Standplaats: Deze Philodendron Scandens doet niet moeilijk qua standplaats. Zet de plant op een lichte plek, halfschaduw is ook goed. Het enige is dat er geen direct zonlicht op de plant moet staan.
Water: Geef de Philodendron Scandens niet te veel water per gietbeurt, liever steeds een klein beetje. Zodra de grond begint op te drogen, kan je deze kamerplant weer opnieuw water geven. Houd de potgrond vochtig, vooral in de groeiperiode, maar vermijd teveel water. In de winter minder water geven. Ook regelmatig besproeien met een plantenspuit, hierdoor wordt de luchtvochtigheid verhoogd.
Giftig: De Philodendron Scandens is giftig.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is een kamerplant die wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid op het gebied van mens, milieu en grondstoffen. Daarnaast wordt continu gewerkt om deze kamerplant nog duurzamer te produceren. Daarbij letten ze op gebruik van meststoffen en gewasbescherming, inzet van energie en elektra en ontwikkeling van personeel. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product.  zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Uitstoot van CO2 die vrijgekomen is bij de teelt, transport en materialen van de plant worden gecompenseerd met aanplant van bamboe in Uganda. Ten slotte worden er ook donaties gedaan aan goede doelen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Fair Flora. Met jouw aankoop help je innoveren!

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu