1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron Narrow Escape + Xanadu 50 cm – 2 stuks

Philodendron Narrow Escape + Xanadu 50 cm – 2 stuks

43.90 30.95

Een mooie combinatie van de Philodendron Narrow Escape en de Philodendron Xanadu. Het zijn echte eyecatchers voor op kantoor of in je woonkamer.

Feel Green label
Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 50 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

De Philodendron Narrow Escape is te herkennen aan zijn grote glanzende donkergroene bladeren. De bladeren zijn kartelig en puntig en verder zijn ze vrij leerachtig. Geen blad is hierbij hetzelfde. De Philodendron Narrow Escape heeft korte bladstelen. De Philodendron Xanadu is een prachtige volle, wijd groeiende tropische plant. Hij heeft ook gekartelde bladeren. De Xanadu heeft geen gaten, zoals de bekende Monstera, maar lange inkepingen in het blad. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Philodendron kan goed in de schaduw staan. Hij kan niet tegen direct zonlicht en dat moet dus ook vermeden worden. Een ideale plek voor deze plant is de halfschaduw. De richtlijn is dat deze plant minstens 3 uur per dag daglicht nodig hebben. Ook op kantoor is deze plant erg populair.
Water: De Philodendron heeft niet veel water nodig. Zorg ervoor dat de potgrond van de Philodendron altijd licht vochtig is, maar laat de grond niet uitdrogen. Let er ook op dat er geen water in de pot blijft staan, want dan kunnen de wortels gaan rotten. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, dan in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer. Met de vingers kan de vochtigheid van de grond makkelijk worden gecontroleerd.
Giftig: De Philodendron is giftig
Feel Green: 
Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu