1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron mix 4 stuks

Philodendron mix 4 stuks

87.80 43.90

Deze prachtige mix van de Philodendron Imperial Green, Imperial Red, Narrow Escape en de Xanadu is een echte aanwinst voor je Urban Jungle!  Nu als mix 50% korting.

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 45 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Met deze Philodendron set haal je de tropen in huis.  De Philodendron Imperial Green en Imperial Red zijn twee sterk luchtzuiverende planten die opvallen door hun prachtige en stevige bladeren in groen en rood. De Philodendron Narrow Escape is te herkennen aan de grote bladeren. Het uiterlijk van deze bladeren is wat kartelig en puntig, waardoor de plant een speels effect heeft. De Philodendron Xanadu is een mooie trendy kamerplant die de ruimte goed op kan vullen en hij zorgt voor een leuke uitstraling in je huis. Deze mix van 4 Philodendron’s zijn een echte aanwinst voor je Urban Jungle. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Philodendron kan goed in de schaduw staan. Hij kan niet tegen direct zonlicht en dat moet dus ook vermeden worden. Een ideale plek voor deze plant is de halfschaduw. De richtlijn is dat deze plant minstens 3 uur per dag daglicht nodig heeft. Ook op kantoor zijn deze planten erg populair.
Water: De Philodendron heeft niet veel water nodig. Zorg ervoor dat de potgrond van de Philodendron altijd licht vochtig is, maar laat de grond niet uitdrogen. Let er ook op dat er geen water in de pot blijft staan, want dan kunnen de wortels gaan rotten. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, dan in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer. Met de vingers kan de vochtigheid van de grond makkelijk worden gecontroleerd.
Giftig: De Philodendron is giftig.
Feel Green: 
Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu