1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron Imperial Red in pot antraciet 45 cm

Philodendron Imperial Red in pot antraciet 45 cm

25.95

Uitverkocht

Deze stoere Philodendron Imperial Red heeft prachtige bladeren met een rode gloed. Het is een snelgroeiende plant en heel mooi te combineren met groene planten. In een mooie en tijdloze antraciete sierpot van ELHO.

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 45 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Philodendron Imperial Red is een plant die opvalt door z’n prachtige, grote rode bladeren. De mooie puntige bladeren hebben een rode gloed. Het blad varieert afhankelijk van de lichtinval van diepdonkerbruin tot donkerrood en af en toe een zweem paars. De bladeren groeien langs een rode stam de hoogte in. Als de Philodendron zijn plaatsje in huis heeft gevonden kan hij elke maand wel een nieuw blad uitrollen en steeds een stukje hoger worden. Deze Philodendron Imperial Red is een stoere, makkelijke en snelgroeiend soort. De Philodendron Imperial is ook een sterk luchtzuiverende plant en draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat. Deze Philodendron Imperial Red is een echte blikvanger in huis.
Standplaats: De Philodendron Imperial Red is een kamerplant die in de schaduw kan staan. De plant kan niet tegen direct zonlicht en dat moet dus ook vermeden worden. Een ideale plek voor de plant is de halfschaduw. Ook op kantoren is deze plant populair. Deze schitterende Philodendron Imperial Red is een plant, die zeker niet misstaat in jouw woonkamer en/of kantoor ruimte!
Water: De Philodendron Imperial Red heeft niet veel water nodig. Zorg ervoor dat de potgrond van deze Philodendron Imperial Red altijd licht vochtig is, laat de grond niet uitdrogen.Let er op dat er geen water in de pot blijft staan, want dan kunnen de wortels gaan rotten. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, dan in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer. Met de vingers kan de vochtigheid van de grond gemakkelijk worden gecontroleerd. Raadzaam om bij een droge lucht regelmatig te sproeien.
Giftig: Deze Philodendron Imperial Red is giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu