1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron Imperial Green + Imperial Red 50 cm – 2 stuks

Philodendron Imperial Green + Imperial Red 50 cm – 2 stuks

43.90 30.95

Met deze set van de Philodendron Imperial Green en de Philodendron Imperial Red heb je direct een echte blikvanger in huis!. De Philodendron Imperial is een sterk luchtzuiverende (schaduw)plant met prachtige grote en stevige bladeren.

Feel Green label
Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 50 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Philodendron Imperial is een plant die opvalt door z’n prachtige grote bladeren. De bladeren van de Imperial Green zijn groen en die van de Imperial Red hebben een rode gloed. Als de Philodendron zijn plaats in huis heeft gevonden kan hij elke maand wel een nieuw blad uitrollen en steeds een stukje hoger worden. Deze Philodendron Imperial is een stoere, makkelijke en snelgroeiende plant. Het is een sterk luchtzuiverende plant en draagt dus zeker bij aan een gezonder binnenklimaat. Deze set van de Philodendron Imperial Green en Red zijn een echte blikvanger in huis.
Standplaats: De Philodendron Imperial is een kamerplant die in de schaduw kan staan. De plant kan niet tegen direct zonlicht en dat moet dus ook vermeden worden. Een ideale plek voor de plant is de halfschaduw. Ook op kantoren is deze plant populair. Deze schitterende Philodendron Imperial is een plant, die zeker niet misstaat in jouw woonkamer en/of kantoor ruimte!
Water: De Philodendron Imperial heeft niet veel water nodig. Zorg ervoor dat de potgrond van deze Philodendron Imperial altijd licht vochtig is, laat de grond niet uitdrogen. Let er op dat er geen water in de pot blijft staan, want dan kunnen de wortels gaan rotten. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, dan in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer. Met de vingers kan de vochtigheid van de grond gemakkelijk worden gecontroleerd.
Giftig
: Deze Philodendron Imperial is giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu