1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron Imperial Green in pot antraciet 45 cm

Philodendron Imperial Green in pot antraciet 45 cm

25.95

Deze stoere Philodendron Imperial Green heeft prachtige grote bladeren. Het is een snelgroeiende plant die wel tegen een stootje kan. In een moderne en tijdloze antraciete sierpot van ELHO.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 45 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Philodendron Imperial Green is een plant die opvalt door z’n prachtige en stevige grote bladeren. Zijn bladeren zitten dicht bij elkaar en groeien verspreid rondom de stam. Zijn langwerpige blad is mooi groen en ten opzichte van de stam vrij groot. Deze Philodendron Imperial Green is een stoere, makkelijke en snelgroeiend soort. De Philodendron Imperial is ook een sterk luchtzuiverende plant en draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat. Deze Philodendron is een echte blikvanger in huis.
Standplaats: De Philodendron Imperial Green is een kamerplant die in de schaduw kan staan. De plant kan niet tegen direct zonlicht en dat moet dus ook vermeden worden. Een ideale plek voor de plant is de halfschaduw. Ook op kantoren is deze plant populair. Deze schitterende Philodendron Imperial Green is een plant, die zeker niet misstaat in jouw woonkamer en/of kantoor ruimte!
Water: Zorg ervoor dat de potgrond van deze Philodendron Imperial Green altijd licht vochtig is, laat de grond niet uitdrogen..Let er op dat er geen water in de pot blijft staan, want dan kunnen de wortels gaan rotten. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, dan in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer. Met de vingers kan de vochtigheid van de grond gemakkelijk worden gecontroleerd. Raadzaam om bij een droge lucht regelmatig te sproeien.
Giftig: Deze Philodendron Imperial Green is giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu