1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron Hastatum 40 cm

Philodendron Hastatum 40 cm

24.99

Deze Philodendron Hastatum (Silver Sword) heeft prachtige zilverachtige zwaardvormige bladeren. Is een echte aanwinst voor je huiskamer.

Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Philodendron Hastatum “Silver Sword” heeft stevige dikke stengels die een weelderige groei hebben. Deze Philodendron Hastatum wordt vanwege zijn prachtige zilverachtige zwaardvormige bladeren ook wel Silver Sword genoemd. Naarmate de plant ouder en groter wordt kan hij een beetje gaan hangen. Je kunt hem dan eenvoudig ondersteunen met bijvoorbeeld een bamboestokje. Het is een zeerr makkelijke en sterke jungleplant. Deze beauty is vrij nieuw en zal je niet snel tegen komen.
Standplaats:  De Philodendron Hastatum kan vrij donker staan, maar ze worden het meest gelukkig als ze op een plek met veel indirect licht staan. In de ochtend wat zonlicht kan de plant goed hebben maar de hete middag zomerzon zal schadelijk zijn. Zet deze plant dus niet in direct zonlicht, hierdoor kan bladverbranding optreden. Zorg er ook voor dat je plant niet in een looppad staat, want als deze plant veel wordt aangeraakt, kan het blad lelijk worden. Verder houden ze ook niet van een plek naast de verwarming, omdat de warmte het blad kan verdrogen.
Water: Geef deze Philodendron Hastatum 1 x per week een klein beetje water. Zorg ten allen tijde dat deze plant in vochtige aarde staat, maar niet te nat. Besproei de bladeren soms om de luchtvochtigheid te verhogen.
Giftig: De Philodendron Hastatum is giftig


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu