1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron Green Wonder 80 cm

Philodendron Green Wonder 80 cm

36.99

Deze Philodendron Green Wonder heeft grote bladeren aan zeer lange stelen, die wijd uiteen groeien.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 24 cm
Hoogte: +/- 80 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze luchtzuiverende Philodendron Green Wonder heeft een prachtig groot blad. Deze kamerplant is een aparte verschijning met zijn waaiervormige bladeren. Een artistieke plant voor in huis of kantoor. Doordat hij met zijn lange stelen en grote bladeren een aardige wildgroei kan veroorzaken is het een plant die de ruimte rijkelijk vult. Het leuke aan deze plant is dat de lange stelen zeer wijd uiteen groeien. Je krijgt deze groene kamerplant met een hoogte van 80 cm.
Standplaats: Deze Philodendron Green Wonder doet het goed op een plek met minder zonlicht, vermijd direct zonlicht. Zet deze plant op een plek in de (half)schaduw), het liefst 3 of 4 meter voor een raam op het noorden, oosten en westen. Deze afstanden zorgen ervoor dat deze kamerplant maximaal 3 uur direct zonlicht krijgt. Dit is een prima plant om een (half-)donkere hoek op te vullen.
Water: Geef de Green Wonder in de lente en zomer 1 x per week een klein beetje water. Het is belangrijk om de grond van de Philodendron altijd licht vochtig te houden, maar niet te nat. Wacht tot de bovenste 2-3 cm aarde in de pot is opgedroogd voordat je weer water geeft. Bij teveel water gaan de bladeren geel verkleuren, pas de hoeveelheid water dan aan. Besproei de bladeren soms om de luchtvochtigheid te verhogen.
Giftig: De Philodendron Green Wonder is giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu