1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron Green Princess 25 cm in Bergamo keramiek groen

Philodendron Green Princess 25 cm in Bergamo keramiek groen

24.50

Deze ijzersterke Philodendron Green Princess is nieuw en heeft veel kleine donkergroene glanzende ovale bladeren.

Hoogte: ±25 cm
Potmaat: Ø 13 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Philodendron Green Princess heeft donkergroene ovale bladeren. De glanzende bladeren hebben een subtiele lijn. De meeste Philodendrons vallen op door hun grote bladeren, maar deze nieuwe Green Princess valt juist op door zijn vele kleinere bladeren. Het is geen snelle groeier, maar in deze trendy groen keramiek pot heb je een echte eyecatcher in je huis!.
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Zet deze plant op een warme (half)schaduw plek, vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-22°C.
Waterbehoefte: Houdt de grond van de Philodendron licht vochtig, maar niet te nat. In de winter mag de grond kort uitdrogen. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: De Philodendron Green Princess is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!
Plantada-tip: Een geschikte plant voor slaapkamers, badkamers en ruimtes die minder licht hebben.

Deze Philodendron Green Princess komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu